iDNES Premium slaví ve čtvrtek 17. září první narozeniny.

iDNES Premium slaví ve čtvrtek 17. září první narozeniny. | foto: iDNES.cz

Rosteme díky vám. iDNES Premium slaví první narozeniny

  • 405
Podrobné analýzy, profilové rozhovory, obsáhlé reportáže, komentáře či investigativní zpravodajství, to jsou žánry, jimiž svět internetového zpravodajství obohacují stránky iDNES Premium. Právě dnes projekt slaví první narozeniny, k nimž jako dárek otevírá všem čtenářům iDNES.cz dvanáct nejúspěšnějších článků.

Dnešní oslavenec nabízí vedle čtenářských zážitků také filmy, zvýhodněné vstupenky a další zábavu. Zájem o členství v prémiovém klubu ukazuje, že tato cesta má smysl.

Jaký byl první rok se zlatým logem iDNES Premium?

Řečí čísel to byl rok úspěšný. Vydali jsme 6 500 prémiových článků, které si čtenáři zobrazili více než stomilionkrát! Uživatelé si také stáhli 140 000 digitálních vydání novin a časopisů, pustili si 63 000 filmů či ve 23 000 případech využili členství k výhodnému nákupu vstupenek.

Členství v prémiovém klubu zavedlo čtenáře na atraktivní koncerty, na pražský zápas NHL i na fotbalové derby Sparta - Slavia v době, kdy byl na stadiony jen velice omezený přístup. Výherci v prémiové soutěži navštívili zadarmo pražskou ZOO, mnozí dovolenkáři si díky voucherům z iDNES Premium zlevnili prázdninové atrakce kupříkladu ve Špindlerově Mlýně či na Dolní Moravě.

Otevíráme 12 článků s největším ohlasem

Připomeňte si to nejlepší z iDNES Premium

Odemkli jsme pro vás

Kmen předplatitelů stále roste. Členství na zkoušku v prvních dvou měsících okusilo více než 300 000 čtenářů, do plného prémiového režimu pak vstoupilo téměř 56 000 předplatitelů, což jsou skvělá čísla.

Dárky k výročí iDNES Premium

Dárky k 1. narozeninám iDNES Premium

Při výběru prémiových článků redakce dbá na rozmanitost žánrovou, tematickou i regionální. Se zlatým logem tak vycházejí články od rozhovorů po reportáže, od kultury po odborná medicínská či vědecká témata, zprávy z českých i moravských regionů, stejně jako ze všech koutů světa.

Nevěříte? Stačí se podívat na nejčtenější články, kde jsou vedle sebe rozhovor s výživovým poradcem, vyprávění herečky ze slavné vánoční reklamy, reportáž z věznice Mírov či rozhovor s bývalým šéfem škodovky Kulhánkem o neudržitelnosti elektroaut.

iDNES Premium však nemyslí jen na většinové publikum, dostatek čtiva je vždy připraven i pro další zájmové skupiny. Sportovní čtenáři oceňují pohled do zákulisí, ať už formou otevřených rozhovorů, komentářů či fundovaných reportáží. Velkou pozornost poutají prémiové články také v odborných rubrikách, jakými jsou Auto, Technet, Mobil či Bonusweb. Své místo mají na webu den co den také komentáře a další názorové texty.

Napříč všemi rubrikami prochází nejoblíbenější prémiový žánr rozhovor. V uplynulém roce redaktorům odpovídaly osobnosti, jakými jsou Zdeněk Svěrák, Milan Lasica, Jiří Lábus, Lucie Bílá, Václav Klaus, Jan Saudek a mnoho mnoho dalších. Vybrali jsme 365 nejlepších rozhovorů, přečtěte si je ZDE.

rozhovory

Žánr rozhovorů zdobí i nejúspěšnější seriál prémiového webu, jímž je cyklus Lékaři Česka. V tuto chvíli už má 78 dílů, v nichž dostali slovo například Pavel Pafko, Pavel Kolář, Jan Hnízdil a řada dalších špičkových odborníků.

První rok prémiového projektu přinesl i další seriálová zastavení. Pozvali jsme vás na cestu do historie v cyklu Husité: mýty a fakta, radili jsme kam na výlet v Česku i v zahraničí, připomněli jsme výročí Formule 1 i brněnského Masarykova okruhu, projeli nejkrásnější železnice světa a zastavili se i u závažnějších společenských témat v cyklech Lichva v Česku, Sousedské války i v historických Krimi příbězích

Dnem prvních narozenin nic nekončí, zítra vychází další várka prémiových článků, chystáme další výhody, soutěže a atraktivní filmy. Děkujeme vám za vaši přízeň a těšíme se na další společné týdny, měsíce a roky.


Video