Ředitel ÚVN Miroslav Zavoral (18. července 2018)

Ředitel ÚVN Miroslav Zavoral (18. července 2018) | foto: MAFRA

DOKUMENT: Odpověď Ústřední vojenské nemocnice předsedovi Senátu

  • 351
Portál iDNES.cz přináší zveřejněnou odpověď Ústřední vojenské nemocnice předsedovi Senátu Miloši Vystrčilovi ke zdravotnímu stavu prezidenta Miloše Zemana, jak ji dnes Vystrčil shrnul na briefingu.

1 Sdělení první

Dle názoru Ústřední vojenské nemocnice není Miloš Zeman, prezident republiky, v současné době ze zdravotních důvodů schopen vykonávat žádné pracovní povinnosti.

2 Sdělení druhé

Dle názoru Ústřední vojenské nemocnice je vzhledem k charakteru základního onemocnění dlouhodobá prognóza zdravotního stavu prezidenta Miloše Zemana hodnocena jako krajně nejistá, a tím i možnost návratu k výkonu pracovních povinností v následujících týdnech je hodnocena jako málo pravděpodobná.

3 Sdělení třetí

S názorem, stanoviskem Ústřední vojenské nemocnice Praha na zdravotní stav prezidenta republiky byl ve středu 13. října, brzy dopoledne, seznámen inženýr Vratislav Mynář, vedoucí kanceláře prezidenta republiky, kterému bylo rovněž stanovisko předáno v písemné podobě.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video