Diskuze

Udusili známého polštářem kvůli autu, odsedí si patnáct let za mřížemi

Městský soud v Praze v úterý schválil dohodu o vině a trestu pro třicetiletého Filipa Kotase a čtyřiadvacetiletého Ladislava Tokára. Ti loni v březnu udusili svého šestačtyřicetiletého známého kvůli jeho autu. K činu se přiznali. Se státním zástupcem se dohodli na 15letém trestu vězení. Rozsudek je pravomocný.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Odpad k likvidaci, ne k vykrmování v hotelu nazvaném bůhvíproč vězení. Trest smrti by neměl být tabu, naopak, je to velice aktuální téma, vhodné k vážné diskusi.

1 0
možnosti

Dohody o trestu by neměli být u násilných trestných činů možné. Aby se fetky a opilci domlouvali o trestu za vraždu je stejně odporné jako vražda sama. Je to ostuda české justice a zákonodárců.

0 1
možnosti

Tohle nemůže udělat normální člověk

0 0
možnosti

Takhle je to lepší, protože alespoň rodině uhradí nemajetkovou újmu a odsedí si 15 natvrdo. Kdyby dostali doživotí, nikdo je k práci a úhradě peněz nedonutí...

0 0
možnosti

Tak hlavně aby se dohodli o výši odškodného pro pozůstalé. Jestli to bude milion a půl, nebo milion a třičtvrtě.

Protože oni budou jistě dřít, až jim bude zpod nehtů krev stříkat, aby to splatili. Každých sto tisíc dolů jim ušetří tři měsíce heroické dřiny.

2 0
možnosti

Tokár je navíc rodilý gentleman:

"Oba obžalovaní vypověděli, že nechápou, proč není obviněná i přítelkyně Tokára..."

Mnohdy před soudem chlapi berou na sebe větší část viny a ujiš ́tují soud, že přítelkyně o ničem nevěděla. A to dělají i v situaci, kdy o trestu ještě není rozhodnuto a kdy braní větší části viny na sebe může danému chlápkovi ješte pohoršit.

A oni se už dohodli na patnácti letech, takže pohoršit si už nemohou, a proto by mohli za tu přítelkyni o to více bojovat. A přesto naopak chtějí, aby Tokárova přítelkyně šla též do lochu.

Tomu se říká pravé anglické gentlemanství.

7 0
možnosti

Tokár to určitě zaplatí. Ten druhý také levou zadní.

1 0
možnosti
Foto

Kdo by to do raketového inženýra a špičkového neurochirurga řekl!

4 0
možnosti

jak může být dohoda u vraždy?

3 0
možnosti