Manželka Josefa Šurala Denisa na cestě do nemocnice | foto: Twitter

VIDEA TÝDNE: Neuvěřitelný Messi, Malinův zámek a tragická smrt fotbalisty

  • 2
Obdivuhodný gól, který se podařilo střelit Messimu a jedno z nejluxusnějších sídel u nás, které patří ropnému magnátovi Tomáši Malinovi.To jsou dvě nejsledovanější videa na webu iDNES.tv pro tento týden. Mezi ty další potom patří také první záběry po nehodě, při které tragicky zahynul fotbalista Josef Šural.

Domácí neporazitelnost v Lize mistrů trvá. Fotbalisté Barcelony na Camp Nou v semifinále porazili Liverpool 3:0, čímž natáhli sérii na 32 zápasů a výborně nakročili do odvety. Dvěma góly se zaskvěl Lionel Messi, ten druhý je navíc jeho jubilejní 600. za katalánský tým a stal se také jedním z nejsledovaněších pro tento týden.

Rodina odsouzeného podnikatele a ropného magnáta Tomáše Maliny, který je spojován například se zavražděným kmotrem podsvětí Františkem Mrázkem, vlastní zřejmě nejdražší sídlo v Česku. Jejich rezidence se nachází v Popovičkách, asi půl hodiny jízdy od Prahy. Honosný dům velmi zaujal také diváky webu iDNES.tv.

Český fotbalový reprezentant Josef Šural zemřel v noci z neděle na pondělí. Stal se obětí automobilové nehody, při cestě pronajatého mikrobusu ze zápasu Alanyasporu v Kayseri se dalších šest hráčů zranilo. Šuralovi bylo osmadvacet let. Na videu jsou vidět první záběry po nehodě, včetně jeho manželky, která spěchala do nemocnice.

Na Pražském okruhu shořel po srážce s kamionem převážejícím tanky autobus Vězeňské služby. Při nehodě zemřel jeden z jejích příslušníků. Zranilo se celkem čtrnáct lidí. Záběry na rozsáhlý požár se zařadily mezi ty nejsledovanější v tomto týdnu.

Pravděpodobně větrné počasí bylo příčinou pádu stavebního jeřábu v americkém Seattlu. Konstrukce se zřítila přímo na rušnou ulici Mercer Street a zabila čtyři lidi. Jednou z obětí byla univerzitní studentka, další dva dělníci, kteří jeřáb měli rozmontovat.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video