Diskuze

Bestiální barbarství. Ruské vraždění civilistů v Buči zděsilo české politiky

Česká diplomacie, ale i jednotliví čeští politici odsoudili vraždění ukrajinských civilistů ruskou armádou. Podle ministerstva zahraničních věcí (MZV) jde o válečný zločin režimu Vladimira Putina a chce se společně se spojenci zasadit o potrestání odpovědných. Premiér Petr Fiala označil záběry zavražděných civilistů na Ukrajině za děsivé.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

No že to dělali i tady v roce45,to nikoho nezajímá,nebo mají lidi krátkou paměŤ.Vyrabovaly vám dům,sklep kde vám nechali kýbl brambor a bylo.Jenže to se asi nesmí psát,že neb pravda bolí i po tolika letech.

2 0
možnosti
RW

Proč mi to připomíná Assadovy údajné chemické útoky?

0 1
možnosti
Foto

Protože věříte slepě ruské propagandě. :-)

2 0
možnosti
PM

Oni mají to lhaní, překrucování a fabulování v krvi již více než 100 let od dob Lenina, přes Stalina, Brežněva až po Putina (ten to dovedl k dokonalosti) a je to jejich běžná součást života....Rusákovi prostě nikdy nevěř!

3 0
možnosti
PK

Za mne odsun všech ruských občanů z EU a světa, kteří se nezřeknou ruského občanství a nevrátí ruský pas na velvyslanectví, zpátky do Ruska, když je tam tak skvěle...!!

2 1
možnosti
KA

K54u29b29a 68A92u18e29r

4. 4. 2022 8:58

Podle SPD by Ukrajinci neměli dostávat zbraně, aby se neskalovalo napětí a má pravdu. Poklidné vraždění bezbranných civilistů napětí neeskaluje.

1 0
možnosti
MM

takovýchto činů se dopouští různé zfanatizované skupiny ať se jedná o politická uskupení fašistických bojůvek nebo např. ve sportu rowdies. U profesionální armády jak u nás nebo v USA nebo v Rusku slouží normální lidé. Ti jdou do války kvůli rozkazu a ne z politických důvodů. Proto předpokládat vyvražďování obyvatel řadovou armádou je spíš případ pro psychiatra pro autora takových tvrzení.

3 9
možnosti
ŠK

Je úplně lhostejné, zda si ten póvl, který tohle provedl, říká armáda nebo dovolenkáři. Každopádně tam ti vrazi byli posláni putinem a jakákoliv relativizace podobných zločinů zavání jejich schvalováním.

15 0
možnosti
RS

ano, je důležité hlavně důrazně odsoudit, to je tak vše... nejsou schopni udělat pořádek s rusákama na Hradě

1 0
možnosti
JK

Rusáci vše popřeli, takže je to potvrzeno nade vší pochybnost. To, že rusák lže se pozná podle toho, že hýbe hubou.

2 0
možnosti
MV

Americký generál : používání obytných budov k odstřelování vojsk činí z těchto budov legitimní cíle.

0 18
možnosti
MK

Tady je řeč o civilistech pobitých fašisty na ulici. Ne střelba do oken paneláku.

13 0
možnosti
VH

V84í73t 82H80u14d53e34c

3. 4. 2022 23:48

A co na to (Pi)Tomio? nějaké moudro? [UA]V

15 1
možnosti