Diskuze

Smyšlené kryptoměny i pochybné sbírky. Jak dezinformátoři vydělávají statisíce

Lidé, kteří věří dezinformátorům, jim posílají bez rozmyslu v součtu i statisíce korun každý měsíc. Například Pavla Zítka policie stíhá kvůli zpronevěře, které se měl dopustit lákáním na investice do neexistující kryptoměny. Exekutoři po něm vymáhají miliony korun, Zítko přitom příjmy od svých „věřících“ kryje vznikem spolku, na který lidé přispívají. S penězi pak může nakládat, jak chce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Která kryptoměna není smyšlená?:-/

0 0
možnosti
MS

Každé zboží má svého kupce. Tady banda podvodníků našla tu nejhloupější skupinu. Oba dva tábory mají z toho profit.

Nejvíc mě na tom štve, že peníze nejdou věřitelům a prochází jim to. V tomhle máme strašnej guláš v zákonech. Něco jako období, kdy se hromada lidí pakovalo na insolvencích.

0 0
možnosti
PB

Tito lidé jsou paraziti. Pravidla pro ně neplatí a proto mají pocit, že podvádět a krást oni mohou. Bohužel máme tu hodně zoufalců, co je podporují.

10 1
možnosti
HB

Nejlepší byl ten pán, který jim poslal na transparentní účet jeden halíř a do zprávy pro příjemce napsal Vy jste banda kr........

7 0
možnosti
MN

Řekl bych, že poněkud zaměňujete pojmy dezinformace a podvod.

15 0
možnosti
JD

Podivné spôsoby akým títo ľudia zarábajú sú jedna vec a druhá vec sú dezinformácie ktoré šíria - bavíme sa konkrétne o šírení proruských naratívov, ktoré sú zmesou polopráv a lží - čo môžeme definovať ako dezinformácie. V článku sa autor zameriava na spôsob, akým títo ľudia svoju cieľovú skupinu manipulujú k tomu, aby ich podporili finančne kúpou podvodných výrobkov alebo služieb/kryptomien.

1 2
možnosti