Diskuze

U covidu by už nemusela být nutná izolace, řekl Válek. Rozhodnout mají experti

Nemoc covid-19 by podle ministra zdravotnictví Vlastimila Válka (TOP 09) mohla být vyškrtnuta ze seznamu nemocí, u kterých je povinná izolace. Ministr v sobotu v Brně na dotaz novinářů řekl, že si dokáže si představit, že by se to stalo v první polovině příštího roku. Dodal ale, že doporučení musejí dát odborníci. V současné době trvá povinná izolace týden od pozitivního testu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

moc se mi to nelíbí, sice sem obdržel poprvý až ten omikron, ale jako astmáče mě i tak moc nepotěšil a bylo mi 14 dní dost mizerně.

že by mi přišel ňákej kolega mýrnyx dýrnyx s covidem do kanclu a dobrý, nebo v kuchyňce sahal na věci. no, prostě nelíbí Rv

0 0
možnosti
AW

Covid přeci skončil, nebo se pletu? V ČR určitě.

0 0
možnosti
Foto

Komedie jménem covid končí? No napakovalo se na tom dost lidí, je potřeba se zaměřit na něco jiného.

2 1
možnosti
BH

experti na co? na čerpání dotací? na posílení vlastní důležitosti? na státní vyznamenání?

2 1
možnosti
PH

P54a75v14e61l 17H28r24a90c78h

13. 11. 2022 7:16

Válku, proč jsi tedy v minulé vládě dělal opak?

4 1
možnosti
MP

To zas bude nakažených!

0 0
možnosti
MZ

jsem rád, že většina příspěvků je zde v tomto duchu, proti covidovemu fanatismu. Ale nechápu zcela, proč se vaše kritika obrací k současné vládě, která již zrušila téměř všechna restriktivní opatření zavedená bývalou stbáckou Burešovou vládou . každopádně zrušila všechny ty restrikce, které měly praktický omezující vliv na náš běžný život.

3 4
možnosti
MZ

samozřejmě že to že značné části jistě určitý podvod byl, ale těmi vládními zloději pevně doufám že myslíte podvodníky, gaunery a zločinné omezovače základních ústavních práv z Babišovy koncernové vlády.

Současná vláda, ať k ní můžeme mít každý svoje výhrady, totiž od okamžiku svého nástupu covidová opatření pouze uvolňovala, a to celkem hopem .

Jen pro srovnání: v covidově celkem fanatickém Německu stále formálně platí povinnost respirátorů všude ve veřejné dopravě, u nás ministr uvažuje už o zrušení povinné izolace i u pozitivně testovaných lidí. dost výrazný rozdíl...

1 2
možnosti
PK

Tak hopem to nebylo. Se zrušením povinného očkování čekal 1/4 roku, se sundáním náhubků na jaře taky nesmyslně několik měsíců, zatímco půl Evropy už vše zrušilo.

Ale souhlasím, že přístup vlády je nyní korektní. Nicméně očekával bych rychlé kompletní ukončení té šaškárny, např. stále nesmyslně proplácené testy komukoli, kdo si přes doktora zamane, odčerpává značnou částku.

2 0
možnosti
NR

Opatrnosti se neuškodí!

0 0
možnosti
JH

J45i43r58i 23H69r94u81b41y

13. 11. 2022 0:06

Správně. Hlavně nepřehánět.

0 0
možnosti