Diskuze

Myslivci prodávají zvěřinu i díky internetu, poptávka převyšuje nabídku

Se zavřením restaurací a snížením výkupních cen masa myslivci hledají odbyt zvěřiny různými způsoby. Většinou se jim to daří. Pokud chtějí lidé zvěřinu na talíři, mohou zavolat na některý z mysliveckých spolků ve Zlínském kraji.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

R62a12d87e59k 38H23o85l71í78k

29. 1. 2021 14:02

„Viděl jsem na posedu, jak motorkář nahání stádo srnek na louce,“ podotkl Horák. „V přírodě jsme turisti a myslivci na stejné úrovni a měli bychom dodržovat pravidla. Problém nastane ve chvíli, kdy je někdo nedodržuje,“

14.1.2021 u Kateřinic zastřelen rys členem místního mysliveckého spolku.....;-€

0 0
možnosti
IF

I26v15a63n 38F59u61č49í51k

29. 1. 2021 12:22

Ty ceny jsou dobré. V Praze u řezníka minimálně o 100 až150 Kč/kg víc. Ovšem problém je, že dobře udělat zvěřinu se musí umět. I restaurace, které nejsou na zvěřinu specializovány to občas nepřipraví dobře.

1 0
možnosti
JK

Pokud se dostanete k dobrému kusu (není to starý kus, nebo zasmrádlý samec), tak není úprava nijak složitá oproti vepřovému nebo hovězímu. V nejhorším jde to maso hodit do guláše.

1 0
možnosti