Diskuze

Hradiště před volbami řeší dopravu, úbytek lidí i uvolněný areál nemocnice

Jak zlepšit život v Uherském Hradišti? Na otázky MF DNES týkající se vybraných problémů města odpovídají zástupci nejvýraznějších místních uskupení a parlamentních stran, které ve městě postavily pro komunální volby vlastní kandidátku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Aa pardon. Ten Vas letak je z roku 2015 - muj preklep, omlouvam se

0 0
možnosti
VB

Vážně pan Seďa (ČSSD) mluví o napojení na rychlostní silnici R55?? Nějak mu uniklo, že hezkých pár let se žádná taková silnice neplánuje? A ta zmíňka o R50 je překlep novináře nebo jenom potvrzení toho, že pan Seďa zamrzl v dobách minulých a vůbec neví o čem mluví?

1 0
možnosti
MJ

Proč budeme prodávat nepotřebné byty a pak nákladně budovat nové? Nejdou tyto byty upravit pro mladé rodiny? Snad by to bylo i rychlejší pane Dvouletý.....

1 1
možnosti
AS

Zeptal bych se ještě jinak. Co je potřeba upravovat pro mladé rodiny? Vcelku mne nenapadá nic. Jestli jde o běžné provozní záležitosti typu vymalovat, vyměnit starou linku nebo přebudovat jádro, to přece není o věku, to by musel udělat kdokoliv. A navíc si myslím, že mladá rodina by s velkou radostí sáhla po jakémkoli bytě, který by si mohla dovolit a ne že si vybírají, který je líp "upravený pro mladé rodiny".

0 1
možnosti