Diskuze

Březnická ulice ve Zlíně se kvůli opravám částečně uzavře na začátku dubna

Po Březnické ulici ve Zlíně se mohlo od začátku tohoto týdne jezdit jen v jednom směru – od centra města k Březnici a dál na Uherské Hradiště. Zlínský magistrát však ještě nevydal patřičné rozhodnutí, tudíž se tato zásadní dopravní změna odkládá o dva týdny, možná o více.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZV

To chce odvahu napsat článek a ani se nepodepsat,ale je to zadarmo, krmí nás dobře..

0 0
možnosti
AZ

Nepatrné zaváhání v drobných úpravách dopravního systému, jak to radnice sama nazývá. Zásadní je to, co zajistí Zlínu 70% snížení intenzity dopravy v centru města a to systematicky odmítají.

Bohužel také kraj věří Studii udržitelnosti mobility do roku 2035 /řešení dopravy podporou železniční dopravy, ostatní veřejné dopravy, cyklistiky a pěší dostupnosti/ a ne Strategii města Zlína do roku 2030! K úkolu D1.2 SNÍŽENÍ INTENZITY DOPRAVY MĚSTA ZLÍNA VYBUDOVÁNÍM NOVÉ OBSLUŽNÉ KOMUNIKACE NA NÁKLADY ŘSD, myšleno v režii ŘSD od Technicko - ekonomické studie až po kolaudaci.

0 6
možnosti
AZ

K úkolu....není co dodat !!!!

0 4
možnosti
PB

P78e60t75r 21B59a45j63a13j67a

13. 3. 2023 22:03

To je kvalitní článek. Co se tak dozvědět, kdo proč a jak? To by ale bylo složité. A stejně tak uvést, jestli za to může město jako samospráva a nebo stát jako státní správa.

6 0
možnosti
MT

Vidím, že po skvělé práci vedení města s vyřizováním papírů ohledně nového mostu na Příluku, se radnici pod vedením primátora za ANO povedl další skvělý "zářez" z velmi podobného soudku.

2 0
možnosti
LS

ač se mi to nelíbí stejně jako Vám, radnice je samospráva, magistrát státní správa. Takže dvě naprosto odlišné agendy státu, kdysi dávno to bylo jedno, ale to se to jmenovalo Národní výbor. Takže Ano s tím nemá nic společného, rozhodně je to netesi o nic méně než všechny občany mesta.To proč není rozhodnutí se ve článku nepíše, třeba se účastník řízení odvolal... ale to je vám očividně jedno.

3 2
možnosti
MT

Prostě radnici vede ANO.

1 1
možnosti