Diskuze

Kraj chce vytvořit nové „ekonomické srdce“ pod zlínskou sportovní halou

Zlínský kraj usiluje o to, aby v plánované zástavbě pod sportovní halou ve Zlíně vzniklo technologické a inovační centrum. V něm by působily firmy na špičkové úrovni, zaměřené na rozvoj v různých oborech, což by mohlo ekonomicky pomoci městu i kraji.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TN

Měl se tam tenkrát před lety postavit ten Globus a byl by dávno klid.

0 0
možnosti
ZV

Jednou jsem jim na přechodu pro chodce ukázal 👍 za to že nezastavili a neumožnili mi přejít..no za půl hodiny sem šel platit pokutu za parkování (z předešlého dne) a co čert nechtěl, ti dva tam seděli a vymlouvali se že jsem nedal dostatečně najevo že chci přejít, a příjemní opravdu nebyli.. jinak je respektuji..

0 0
možnosti
ZV

Tak o tomto se psalo už v roce 2021, a stále nic..tak zase za dva roky něco o tom napište..

0 0
možnosti
RO

Tak hlavně ta výška těch baráků je nešťastná. Nejsem moc nadšený, že nám před barákem vyroste šesti patrový barák, který nám vezme nejen světlo, ale i sluníčko.

2 2
možnosti
MP

M86a76r14t36i81n 97P78e98t46r

22. 3. 2023 12:55

Ve městě sevřeném památkáři a neschopným vedením se za posledních 30 let moc nezměnilo.

Vždyť ti břídilové ještě ani ten barák vedle radnice nevyřešili.;-D

4 1
možnosti
Foto

Njn, kdyby to mělo fungovat ideálně podle památkářů a ANO ekonomů, tak celé město zakonzervujeme jako skanzen T. Bati, obeženeme plotem a postavíme nové, na zelené louce, mezi Malenovicemi a Otrokovicemi, přičemž nejprve by se zbudovala nová nákupní střediska, pak cyklostezky a úplně nakonec by přišla na řadu bytová a silniční výstavba. ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
JP

V normálním městě by byl využitý pro tento účel brownfield jako je tovární areál, který už nikdy nebude mít smysluplné využití a bude chátrat. Ale to by se muselo ideálně zbořit a postavit znovu. Ve Zlíně ale totonení možný, protože by to nedovolili památkáři. Tak budeme opět čekat, až nám spadne na hlavu a místo toho budeme marně hledat, kde to postavit na úkor třeba bydlení.

4 0
možnosti
Foto

V13í32t 97M29a41c53h

22. 3. 2023 14:07

Které budovy v areálu Svitu patří městu?

1 0
možnosti