Diskuze

Extrémní gastronomie: Krvavá tiết canh není žádná fádní pho

Je to velmi sytý pokrm s velmi krutou přípravou a velmi specifické chuti. Nemůže za ni jen bazalka, ostré koření či pepř. Základem vietnamské polévky tiết canh jsou totiž čerstvá krev a jen mírně povařené vnitřnosti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Fuj, zvedl se mi kufr jen jsem to četl.. 8-o

1 0
možnosti
MP

Slušný hnus, ale na živá "myšátka" z minula to nemá :-P

Já jako sežeru skoro všechno, ale abych baštil něco živého / něco, co musí trpět, tak to teda ne.

7 0
možnosti
ID

To je podivna reakce. Tady dlouhodobe parou kachnu zaziva a vam vic vadi utrpeni mysatka, ktere usmrtite na jedno kousnuti.

0 0
možnosti
PS

Ale to hlavní chybí - NE KVŮLI BAKTARIÍM, VIRŮM A PARAZITŮM!!

1 0
možnosti
ID

Neni to poprve co se setkavam s neuveritelnou kulinarni krutosti ve Vietnamu. Nedavno jsem videla dokumentar, kde se na vietnamskem venkove zabijelo kure dlouhym poklepavanim. Pry se bitim do ziveho maso pekne prokrvi a je jemnejsi. Kotatka a stenatka take nikoho v Jizni Asii nedojmou. Tem lidem chybi zakladni soucit.

9 0
možnosti
VH

děkujeme za podnětný návod, jak si pohrát s kachničkou ......

.

2 0
možnosti