Diskuze

Pojďme lépe řešit ohrožené děti. Na Ústecku to zkusí přes sociální kliniku

V Ústeckém kraji začala fungovat takzvaná sociální klinika. Otevřela ji Univerzita Jana Evangelisty Purkyně. Jejím cílem je propojit odborníky z justice, školství či zdravotnictví, přispět ke snížení sociálního vyloučení, zlepšit životní podmínky obyvatel regionu a najít řešení pro ohrožené děti a jejich rodiny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KW

Pořád se něco hledá za stamilionové náklady a přitom existuje jednoduché řešení. A tím jsou internátní školy, financované z dávek, které jsou v současné době neúčelně vypláceny těm, kteří právě tyto "ohrožené" děti produkují. A to za vydatné podpory našich poslanců, kteří schvalují stále větší porodné, z kterého jsou živi celé komunity, a děti takto narozené plní po vyčerpání "porodného" dětské domovy.

0 0
možnosti
MB

Kliniko, na tyhle problémy je lék: práce! Povinná práce!

1 0
možnosti
MN

a kolik mě tahle pit omost zase bude stát?

2 0
možnosti
FS

Tak kolik se zase vyčerpá dotací a grantů, aby se zjistilo, že to nefunguje? Akademičtí odborníci, proč se nejdou ubytovat na pár dní do Předlic, Mojžíře nebo Šluknova?

3 0
možnosti
FZ

Můžu si tipnout jaká bude úspěšnost?

5 0
možnosti
NP

Co tam chcete zlepšovat, když dáváte peníze Mladíkům za to, že se válejí doma a dělají bordel. Ti si žijí jako prasata v žitě!

4 0
možnosti
LS

Otázka zní, kdo to zaplatí.

5 0
možnosti

P74e23t35r 39Ř10i66h84á94k

11. 10. 2023 10:06

Fakt to chces vedet? Ale odpoved se ti nebude libit.

4 0
možnosti