V noci na neděli bojovali hasiči s požárem autodílny a bytu v Děčíně-Horním...

V noci na neděli bojovali hasiči s požárem autodílny a bytu v Děčíně-Horním Oldřichově. (12. prosince 2020) | foto: Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje

Druhý stupeň poplachu vyhlásili hasiči v Děčíně, hořela autodílna

  • 0
Osm jednotek hasičů vyjelo v sobotu v noci k požáru autodílny s bytem do Děčína- Horního Oldřichova. Příčinu stanoví vyšetřovatel, který vyrazil v neděli dopoledne na místo. Škoda zatím stanovena nebyla.

„Byl tam vyhlášen druhý stupeň poplachu, požár je zcela zlikvidován. Během dopoledne tam probíhá ohledání požářiště, příčina určitě jasná není,“ řekl iDNES.cz krajský mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

O požáru autodílny s bytem v Děčíně - Horním Oldřichově se hasiči dozvěděli o půl desáté v noci. Na místo vyrazilo osm jednotek profesionálních a dobrovolných hasičů. 

Plameny, které dosahovaly až výšky deseti metrů, pohltily budovu zcela. Hasiči na místě zasahovali až do nedělních ranních hodin. Zaměřili se i na ochranu okolních budov. Zřídili si několik čerpacích míst, odkud vodu vozili kyvadlově. 

Nikdo se při události nezranil.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz