Diskuze

Nejsem škrt, ale nemám rád rozhazování, říká budoucí primátor Teplic

Teplice budou mít po 24 letech nového primátora. Po ostříleném matadorovi Jaroslavu Kuberovi usedne do křesla pro prvního muže města jeho dosavadní náměstek a spolustraník z ODS Hynek Hanza. „Jsem možná trochu více týmový hráč,“ porovnává sebe s Kuberou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZN

Z52d76e87n77ě50k 61N91o11v88ý

16. 10. 2018 19:46

Jako bych četl rozhovor s učitelem Kuberou. Buďte svůj a dokažte, že jste lepší. Je potřeba zastavit to podivné šetření, při kterém teče beton.

0 0
možnosti
JK

Hlavně si nenechte rozkrást Teplice, a tu našetřenou miliardu, kterou má město na účtu na horší časy, už jednou se o to kmotři a velrybáři z ODS před časem pokoušeli, když se snažili neúspěšně zlikvidovat Kuberu... V Ústí se jim záměr za pomoci svých zastupitelů podařil (rozkrást město), a jak říkával jejich vrchní kmotr: "budou poslouchat a když nebudou, tak je vyměním..."

1 1
možnosti
PM

Vím, že v Ústí je to ještě horší než v Teplicích, ovšem Ústí vždy bylo a bude jen větší průmyslovým městem, takže nemá co ztratit. Kubera však zabil šanci Teplic vrátit se mezi evropsky významná lázeňsko-společensko-kulturní centra. A to jen proto, že v takovém prostředí by nešlo zamaskovat jeho totalitně mocichtivé kořeny a nekulturní barbarství.

1 1
možnosti