Diskuze

Z pražské garáže zmizel cenný veterán, po měsících ho našli v servisu v Lounech

Loni začala pražská policie pátrat po cenném voze Aero z roku 1931, který patřil známému milovníkovi veteránů Jaromíru Nezvalovi. Poté, co zemřel on a následně i jeho maminka, někdo auto z garáže opuštěného domu ukradl. Letos si ho kolemjdoucí všiml v Lounech za plotem servisu. Teď patří muzeu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J13a66n 18J24e79ž67e62k

2. 8. 2023 6:41

Nezval, Navrátil, Nezmeškal.

To je vlastně popis celého příběhu :-).

2 0
možnosti
PJ

Taky mě ta vedlejší linka příběhu přišla až neuvěřitelná

0 0
možnosti

Bezdětný Jaromír Nezval totiž zemřel v roce 2020 v pětašedesáti letech a o něco později pak zesnula i jeho maminka. Nikdo jiný než stát tak jako další majitel nepřicházel v úvahu.

Takže bezdětný Jaromír byl taktéž i jedináček, popř. poslední žijící ze sourozenců kteří také všichni zemřeli bezdětní? A to samé platilo i pro jeho matku (jenž byla navíc vdova nebo svobodná nebo rozvedená)?

2 6
možnosti
JS

Evidentně nebyl dědic. To se docela stává, na tom není nic divného.

16 0
možnosti
JH

J63a35n 23H89á57l81a

1. 8. 2023 14:41

Autoveterán si jen tak stojí v areálu autoservisu a samozřejmě se tam objevil zničehonic a zejména majitel a zaměstnanci autoservisu s tím nemají ale vůbec nic společného...což jim naše policie jako obvykle uvěřila a odkráčela kolem hromady kradených dílů vstříc zapadajícímu slunci...

33 3
možnosti

no to je asi tak jako když v Řeporyjích v noci vraky aut přemísťují mimozemšťané do křižovatek (čímž vznikne legální důvod k okamžitému odtahu) a Policie tomu taky věří....

4 11
možnosti