Diskuze

Přijdeme o výhled i klid. Obyvatele domků děsí studie na pětipatrové objekty

Obyvatelé rodinných domků ve čtvrti na Miřejovické stráni v Litoměřicích mají obavy z možné budoucí výstavby až pětipatrových bytových domů. Ty by mohly vyrůst na pozemku soukromého investora. Místní se bojí ztráty výhledu či dopravní zátěže. Zaslali proto dopis radnici se žádostí o součinnost.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Klasické NIMBY. Všichni chtějí bydlet, ale proč zrovna vedle mě, že?

1 0
možnosti

No tak jak jsem se koukal, tak v téhle lokalitě taky bydlí "parta" z radnice, ale dost daleko od plánovaných staveb. Takže jich se to týkat nebude. Jó kdyby to bylo u jejich baráků, tak to by byl fičák.

Nicméně dost bylo srandy. Ti lidé když kupovali parcely, nebo domy, viděli územní plán, kde se mohli podívat jaké stavby v jejich okolí umožňuje. A teď kvičí. Jsou stejní jako ti, co si koupí barák u dálnice, nebo u plánované trasy dálnice a pak si stěžují na dopravu a hluk.

2 0
možnosti

J27a93n 55K56a36z94d39a

11. 8. 2023 9:16

Když jim tak vadí, že přijdou o výhled, tak ať si ty pozemky odkoupí.

Jinak alfa a omega všeho je územní plán. Pokud tam umožňuje výstavbu bytových domů, tak s tím místní nic neudělají.

9 0
možnosti

takto jsou v Chrudimi dole U stadionu proti bytovkám zahrádky s vilkami, již od roku 1968..a v Pardubicích je to podobné...odbočka z Dašické do Luční a doleva do Boční...ptal se někdo těch lidí z vilek,jestli tam chtějí panelák?

1 1
možnosti
Foto

Tihle domkaři se roztahují a ničí půdu. Pokud chtějí klid tak si mají koupit větší pozemky. Do budoucna se musí stavět do země a do výšky. Nezabírat životní prostor.

7 0
možnosti

Vy byste se nebránil, kdyby vám kolem bydliště vyrostlo něco o desítky metrů vyššího a zbavilo vás to většiny slunce?

0 4
možnosti