Diskuze

Kdybych byl předsedou Senátu, zkusil bych obrousit hrany, říká Kubera

Dlouholetý teplický primátor Jaroslav Kubera se dostal počtvrté do Senátu. Nyní má šanci stát se jeho předsedou. „Kdyby se to stalo, budu se snažit obrušovat hrany a ne rozevírat nůžky,“ tvrdí politik.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VJ

Pevně věřím, že mu to nevyjde.

2 0
možnosti
JD

Doufám že brzo padne už dávno tam měl být

2 0
možnosti

Obrovské nadšení pana Kubery z toho, že ho voliči znovu volili, poněkud bledne pod skutečností, že ve 2. kole dostal méně hlasů než v 1. kole, pokud se nemýlím, asi polovinu.

2 1
možnosti

Pan Kubera, mírně řečeno, silně zveličuje nadšení voličů z jeho volebního okrsku pro jeho osobu - ve 2. kole mu odevzdalo hlas 8 800 z celkového počtu 101 000. Je to nejslabší výsledek proti předchozím 4 senátním volbám, v nichž kandidoval,jak početně, tak procentuálně (v předchozích dostal kolem 12 000, či více).

2 0
možnosti

On by hrany neobrousil, ale zahalil do kouřové clony.

3 0
možnosti
KR

K82a49r96l 77R54i21e44g16e38l

14. 10. 2018 21:58

No ano, mavani cigaretkami to mu jde...

3 1
možnosti
PM

VYČŮRANÝ ŽVANIL MASKUJÍCÍ TAK SVÉ DESPOTICKO-BARBARSKÉ JÁ

No kdyby Kubera v senátu brousil hrany jako v Teplicích, tak potěš koště. To by nám senát, jako ochránce demokracie i jako historická budova dlouho nevydržel. Svou ala Teplice despoticko-barbarskou vládu, kde pod demo-maskou vše rozhoduje sám, by zahájil tím, že by ze senátu udělal hernu, do zahrad pustil feťáky a nechal by ho zplundrovat jako Mlýnskou či Trnovany a další teplické okrajové čtvrti.

A pak by ho dal načerno strhnout a místo něj by tam s pomocí Třešňáka vyšvih nějaký ten betonový chrám konzumu s opičí dráhou na střeše... pro divící se. To pěkné na Teplicích, tedy lázeňský a okolní vilový komplex vlastní soukromníci, takže tam Kubera řádit nemůže.

Konečně by tak Kubera národu předvedl svůj skutečný v komoušsko-despotických kořenech uvízlý "intelektuální" rozhled a pomstil se jím nenáviděným památkářům, co ho zdržují v destrukci historických Teplic, jejich tupé betonizaci a přeměnu v ráj konzumního byznysu, hazardu a feťáků.

5 1
možnosti
ZN

Z42d31e84n31ě73k 63N82o28v85ý

13. 10. 2018 20:45

Především se Kubero omluvte za lhaní v knize "Historie města Teplice" a stáhněte tuto lživou knihu z prodeje, včetně povinných výtisků. To se nestydíte hlásat obroušení hran a přivlastňovat si zásluhy jak v ekologických protestech, tak popřít podíl Krušnohorského divadla na revolučních změnách, které jste zneužil pro vlastní kariéru? Také je nutné upravit web k 90.letům KDT To se nestydíte hlásat jak máte rád jednaní face to face a přitom bojkotovat důkazy usvědčující vás ze zlovolné lži? Pojďte si sednou opravdu tváří v tvář a pokud nejste jen kariérista a živitel rodiny, udělejte pro narovnání dějin něco užitečného. Založit si politickou živnost na podvodu a lži není postij ,ani tzv. senátního vtipálka. Váš oddaný kritik Verner Stanislav, organizátor stávky a bývalý tajemník KDT.

3 1
možnosti
DR

Souhlas. Kubera předsedou Senátu, tak to by byla taková estráda na kterou by nejen u nás dlouho nikdo nezapomněl a samotný Senát by byl rázem centrem pozornosti. ;-D

8 2
možnosti
PM

Ano stejně jak Zemanův Pražský hrad. Však se Zemanem jsou v podstatě dvojníci, jen každý oblbuje lid jiným způsobem.

5 0
možnosti
PS

No, když vidím jeho vystupování, tak myslím, že jeden tragéd (na Hradě) a 2 křiváci ve vrcholné ústavní funkci stačí.

Tím nemyslím Kuberovi názory, někdy udeří hřebíček na hlavičku a někdy je úplně mimo.

3 2
možnosti
JK

Kubera pravidelně vítězí na rudém severu. Volí ho dokonce i komunisti. Je pravda, že v Teplicích něco dokázal.

2 1
možnosti
VK

Co tenhle syn rodičů co ukradli sudetským Němcům majetek dokázal?

3 2
možnosti
MB

M57i91r82e82k 22B43á16r71t23a

13. 10. 2018 19:39

Kubero, tak s těmahle kecy jsi u mne hodně klesl... Bral jsem ho podstatně reálnějšího!

4 1
možnosti