Diskuze

Vondroušová a Bouzková na US Open řádily, Nosková trápila světovou pětku

Další dvě české tenistky si v rámci čtvrtého dne US Open zajistily účast ve třetím kole. Markéta Vondroušová přehrála Italku Martinu Trevisanovou dvakrát 6:2, pokračuje i Marie Bouzková, která přejela Chorvatku Petru Martičovou 6:1 a 6:2. Naopak vypadly Karolína Plíšková a Linda Nosková, jež více než dvě hodiny vzdorovala Tunisance Uns Džábirové.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J92i82r53i 91T37i72c35h44y

1. 9. 2023 17:34

Ve tretim setu v jedne chvili vypadala Zabirova dost spatne, bohuzel, Noskova to nevyuzila a nakonec prohrala. I tak podla dobry vykon.

0 0
možnosti
MC

Když je v turnaji hodně Češek , stane se, že více skončí na stejné tenistce. Uvidíme zda teď Bouzi dohrá s Ons. Zůstanou ty dvě Muchova a Vondroušová. Obě mají pro další utkání snadný los. Muchova dnes program zahájí s plnoštíhlou, to by bylo ostudné nepostoupit.

Víc jsem zvědav na naše zástupce v mužské části. Pro ně výborně večerní časy, pro nás žel až ty noční. Tak to je neuvidím.

0 2
možnosti
Foto

J92i82r77i 96C82i30z

1. 9. 2023 9:09

To przneni cizich zenskych jmen je hnusne. Ons Jabeur je uvedena jako Uns Dzabirova, tak to je sila a debilita prvniho radu. Civilizovany svet dovede rozlisit podle jmena, kdo je zena a kdo muz. Tady barbari klidne prejmenovavaji a pridavaji -ova, protoze jsou presvedceni, ze tyto nechutnosti nikdo krome Cechu necte. Co si ma pomyslet cizinec, ktery si necha pomoci "prekladace" clanek prevest do sveho jazyka a najednou zjisti, ze ani jedno jmeno tenistky nesedi? Co by si pomyslel to je jasne.

1 13
možnosti
PJ

Už zase? Nic lepšího tam nemáš?

3 1
možnosti
PH

Nosková smůla na los, mohla jít dál.

2 0
možnosti
JT

J63i65r70i 68T95i85c34h25y

1. 9. 2023 17:36

Ve hre mela moznost ve tretim setu, ta ji bohuzel utekla.

0 0
možnosti
PB

I DNES uvadí začatky zapasů Muchove, Lehečky i Menšíka v 17 00 přitom samozřejmě se stačí podívat na oficialní stranky US OPEN a napsat skutečné začátky zápasů . Budíček!!!

0 0
možnosti
PH

Veselého, nikoliv Lehečky

1 0
možnosti
Foto

Svito/Pavljucenka vynikající tenis. Přál jsem to rusce, je mi sympatictejsi, snad příště. A je fajn, že už se neřeší to podávání rukou, Pavl.se nad to povznesla, když je chudinek ukacko tak nastavený, ať si dělá co chce.

2 11
možnosti
Foto

Noskové je škoda.

8 0
možnosti
MH

ještě jsem nikdy neviděl odevzdat v tiebreaku úplně zadarmo 7 míčků svými žákovskými chybami

1 3
možnosti
VJ

Fakt to šílené publikum nezatleská ani takhle odvrácenému mečbolu?

0 0
možnosti
MH

Tak Linda se v tb bohužel vytasila s abnormálním množstvím nevynucenejch chyb, vč. úplně jasnejch pozic (jen podle statistik 6, reálně 7), Jabeurová si uhrála všehovšudy jeden, až ten poslední míč. Úplně odevzdanej set.

4 0
možnosti
DD

Je to škoda, hrála dost sympaticky, nenechala si většinou podlomit kolena ze jména soupeřky, bojovala, přemýšlela. Toho TB je velká škoda.

1 0
možnosti