Diskuze

Kanár, obrat, postup! Skvělá Muchová hladce prolétla do semifinále US Open

Tažení Karolíny Muchové grandslamovým turnajem US Open pokračuje. Česká tenistka ve čtvrtfinále zdolala houževnatou Rumunku Soranu Cirsteaovou 6:0, 6:3 a postupem mezi nejlepší čtyři opět posunula své maximum v New Yorku. V semifinále se Češka utká s domácí Cori Gauffovou. Poslední utkání kariéry má za sebou Barbora Strýcová, která po boku Santiaga Gonzáleze prohrála ve čtvrtfinále mixu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J95i42r59i 10T80i72c45h56y

6. 9. 2023 16:13

Ostapenko-ova rozdrti jednicku Svjantokovou, ktera v predchozim turnaji rozdrtila Gaufovou a pak snadno vypadne s Gaufovou. To jsou vykyvy!

0 0
možnosti
MC

Proto se objevují i na špici Češky

0 2
možnosti
HM

H86o25n60z42a 18M50á85z35a

6. 9. 2023 10:37

Kájo gratulace za postup i pěknou hru.

Báro, hodně štěstí v dalším životě a dík za tvoji reprezentaci.

Jen mě vadí tupci, kteří provokují a těší se na své +nebo -!! Normální diskutéři by na ně neměli vůbec reagovat, ono by je to časem přestalo bavit.

4 1
možnosti
VJ

Ježiš. Reklama. To minus bylo samozřejmě trollíčkovi o příspěvek níže.

3 1
možnosti
DK

Tradicí je, že Yankees nevyhrávají grandslamy. V mužích už 20 let. Tam se nebojím, že by Shelton porazil Djokoviče a potom Alcaraze. Ale u ženských mám trochu obavy, aby to Gauf nakonec neurvala.

1 3
možnosti
JM

Viděl jsem prvních pět gamů zápasu (jo i ten devatenáctiminutový) a obě hrály na své poměry nadprůměrně dobře. Jak už tu někdo zmínil, skoro mi bylo Sorany líto, protože hrála fakt solidně a kanár si nezasloužila, ale Karolína byla v prvním setu hodně dobrá a měla i potřebné štěstí (těch devět odvrácených brejkbolů v pátém gemu).

1 0
možnosti
PH

Je to borka. Skoro me mrzi, ze jsem na to nevstala.

1 0
možnosti
PS

Debl je len doplnková hra pre Maky. To Bára dobre vie, naviac je to jej posledný turnaj/zápas v kariére, takže bolo to pochopiteľné rozhodnutie, aby si kvôli dôchodkyni neublížila viac ako je nutné. Bude mať aj tak čo robiť, aby to nejako dohrala s Keys.

4 1
možnosti
VD

České finále by bylo super.

4 1
možnosti
JH

Karolíno skvělé!!! A teď ještě Markéta!

6 0
možnosti
DN

České finále, prosím.

16 1
možnosti