Diskuze

Hrála hudba? Nehrála? Po zápase Berdych - Kyrgios se řešila záhada

Ta situace připomínala grotesku. Australský tenista Nick Kyrgios se při pátečním utkání s Tomášem Berdychem hádal s rozhodčím Jamesem Keothavongem. „Slyším hrát hudbu!“ stěžoval si Kyrgios. „Já ne,“ odvětil sudí. Jak to bylo doopravdy? Pátrání pokračovalo i na tiskovkách.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Kyrgios je suveréně nejvymštěnější tenista na okruhu. Ani tupec Fognini se mu nemůže rovnat! Tipl bych si že je mu vzor Hewitt který jako mladý býval taky pěkný podrazák.

0 0
možnosti
ON

Musim rict, ze jsem na Tomase hrdy. Casto se mu v minulosti taky vytykalo, ze se necha lehce vykolejit, ale tohle zvladnul s bravurou.

V pozapasovych rozhovorech s australskymi novinari to jeste potvrdil, na nikoho nenadaval, Kyrgiose neodsuzoval, nestezoval si, rozhodciho se zastal... no proste australsky tisk i verejnost (komentare na ausopen hovori jasne) ziskal jednoznacne na svoji stranu. Pisou o nem, ze takhle vypada hrac top ten a ne jako ten jejich kaspar. Fakt velmi sympaticke.R^

1 0
možnosti
ŠN

Koukám, že idnes spí, protože tady ještě není žádný článek k vítězství Báry. No nic, ráno snad už bude. Velká gratulace Barunce !!!!

0 0
možnosti
LH

Šoumen, "Nickova show"? Nevím, jestli houká na maják víc tomu chudákovi nebo novinářům, pokud jsou schopni tohle (a jiná jeho extempore) označit za show. Měl dostat trest za překročení časového limitu mezi podáním. Trapný pokus rozhodit Berdycha, provedený ubožákem.

1 0
možnosti
RK

R61o92m28a62n 82K40e89n79i31s

22. 1. 2016 21:55

Hodnicení Kyrgiose:

technická hodnota = 4,7

umělecký dojem = 6,0 !!!

Myslím, že hráčsky ještě hodně dlouho nebude mít na první desítku, v divadelním představení je každopádně již v první trojce !!:-P

1 0
možnosti
Foto

Kdyby se Kyrgios dovedl koncentrovat na svuj vykon, urcite by byl v prvni desitce. To, jak Berdycha vozil ve tretim setu na kolotoci, kdyz dostal trochu cuchnout, je dukazem. Jenze poradek v hlave si nejspis neudela nikdy.

0 0
možnosti
RK

R98o70m56a44n 38K81e31n65i32s

22. 1. 2016 22:02

Soupeř si vodí Berdycha jen tolik, kolik mu sám dovolí. A to platí pro každého tenistu na světě. To by jsme museli kolikrát říkat o jednom setu Djoka, že si ho soupeř "vodil". V dalším setu potom ten soupeř dostal třeba 6:1 nebo kanára.

0 0
možnosti
LN

L82a15d22a 76N83o11v49a86k

22. 1. 2016 20:05

jestli slyšel nějakou hudbu.., tak to měl hodit do not a nebabrat se s tenisem...

5 0
možnosti
HU

Já ho celkem chápu, takový Vinnetou taky slyšel zvony ze Santa Fé a nikdo z něj blázna nedělá.

8 0
možnosti
MN

Další Tomášův krůček k naplnění snu, úspěšně zvládl zápas s poděsem. Tak ať se daří i dál!R^

6 0
možnosti