Diskuze

Siniaková na Australian Open prohrála v semifinále deblu, vypadl také Macháč

Kateřina Siniaková a Australanka Storm Hunterová podlehly v semifinále ženského deblu Elise Mertensové z Belgie a Sie Šu-wej z Tchaj-wanu 5:7, 6:1, 3:6 a o titul z Australian Open si nezahrají. Končí také Tomáš Macháč a Číňan Čang Č’-čen, kteří v napínavém semifinále mužské čtyřhry podlehli indicko-australské dvojici Rohan Bopanna, Matthew Ebden 3:6, 6:3 a 6:7. Vrcholem čtvrtečního programu v Melbourne byla semifinále ženské dvouhry: postup do sobotního finále si v nich zajistily Běloruska Aryna Sabalenková a Číňanka Čeng Čchin-wen.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

russáčtí příprcníci koci a cajt řádí

2 3
možnosti
DK

Saba proti Číňance - famosní finále

3 4
možnosti
DK

Tak dneska jsme udělali Ukrajince a Američance papá

2 6
možnosti
MC

Finále ženské dvouhry obstarají tenistky s aktuálně nejlepší formou. Navíc obě skromné pocházející z světa kterým kolektivní západ pohrdá. Titul přeji Číňance.

3 5
možnosti
JS

J31o26s11e12f 28S76t27e52f46l

25. 1. 2024 11:43

Škoda. Ta uřvaná Běloruska vyhrála. Ten její řev je příšerný.

6 3
možnosti

Gauff C.

Sabalenka A.

Předčasné finále

❣️

2 1
možnosti
MC

Výsledek až příliš jasný. Rozhodlo pochybení Gauff, že první set při vedení 6-5 nedopodávala

3 7
možnosti
PB

oba debly moc pěkný , spousta výměn, hra na sítí, eurosport vysílá nějaké závody z horní dolní

3 0
možnosti
MC

Důkaz, že to v tenisu podřadná soutěž. Jen doplňek a až moc s ní narušují program. Hráči jsou nuceni to poté v dvouhře dohánět po nocích. Viz včera závěrečná mužská dvouhra. Končila v 1.30 tamního času

2 12
možnosti
PH

Oba dva zápasy byly poměrně těsné. Bylo to o tom, že někdo musel prohrát, ne že byl někdo jasně lepší. Dvě SF v deblu, dvě QF v singlu je určitě úspěch na tak malou zem. V podstatě jen v tenise patříme aktuálně mezi špičku na světě. Ano, těch úspěchů asi mělo být více, ale to vše podle mého hrozně moc souvisí s tím, že nejsme příliš hrdý národ. Dokážeme dřít na maximum, ale když jde pak absolutně o vše a hraje roli i sebevědomí, pak často narážíme do zdi. Národní hrdost je třeba výrazně navýšit a pak i ten sport půjde nahoru. Takže i přes tohle všechno je těch úspěchů v tenise dost.

3 0
možnosti
RH

Chtít finále v každém GS je zbožné přání, přiznávám ale že mi to chybí.

3 1
možnosti
JS

Tak bohužel. I Siniaková končí. Ale v tom třetím setu šlo z 9 gamů 7 přes shodu. Takže prohrála s parťačkou Hunter-Storm se ctí

7 0
možnosti