Diskuze

Už to zabalte! Brady nemá klid ani mimo rozvod, veterány NFL zavaluje kritika

Pyšní se lukrativními kontrakty, jednou navléknou zlaté sako a poděkují za přijetí do Síně slávy NFL. Jenže teď se musí hvězdní veteránští quarterbaci amerického fotbalu popasovat s kritikou. Zvlášť pětačtyřicetiletý Tom Brady z Tampa Bay, kterému se kvůli pokračování kariéry před nedávnem rozpadlo manželství s brazilskou supermodelkou Gisele Bündchenovou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

Nechápu tu vlnu nenávisti která je pod každým zahraničním článkem o Bradym. A fakt nenávisti. Dokázal toho hodně a hlavně vlastní pílí. A gaučáci s popcornem mají potřebu na něho vylít svůj kýbl špíny

0 0
možnosti
JK

Tohle je dost nefér vůči TB tak všem veteránům v lize. Například to že má TB problém doma s Gisel je jeho soukromá věc, která mu na klidu ve hře nepřidá. Ale rozhodně to není důvod proč je Tampa tam kde je.

Podívejme se na jeho O-Line. Ta není tak kvalitní jak bývala a to co na něj pustí je prostě neuvěřitelné, a zároveň se i za špatnou OL blbě běhá.

OL je základ pro kvalitní útok a bylo to krásně vidět na Dallas Cowboys. Postavily velice dominantní OL pro Roma na jeho poslední sezónu, ale ten se bohužel zranil a pak to vypadlo jako že Prescott je geniální QB, a Elliott nezastavitelný RB. S takovou to OL by to byl skvělý i Trubisky. Proč ne úplně kvalitní OL fungovalo, byly extra bloky od Gronka. Kdo asi vymazal defenzivního nováčka roku Chase Younga? (Nechápu za co to dostal, když se nechá vynulovat TD)

Když se podíváme na receiving corps, tak tam zas není žádný pořádný slot typu Edlman, Beasley.

Takže když si obrana nemůže odpočinout, protože útok ji nedá čas, tak se taky neukáže jako skvělá. Házet tohle všechno na staré hráče je povrchní, zvlášť když jsou stále lepší jak ty cucáci co tam nastupují?

Na soupisce je 52+ hráčů a to se nebavíme o trenérech, opravdu je fér, házet vinu na TB nebo Rodgerse?

1 0
možnosti
HJ

H73o93n12z88a 16J27e57ž15e39k

25. 10. 2022 8:17

Matt Ryan posazen na lávku, do konce sezony jmenován starterem Sam Ehlinger.

0 0
možnosti
Foto

J37o77z85e63f 24N73o15v72a21k

24. 10. 2022 17:52

Pořád je na tom lépe než Aaron Hernandez.

1 0
možnosti
HJ

H23o68n15z55a 40J55e45ž10e24k

25. 10. 2022 8:18

Jakou to má souvislost? Jako že je živý a Hernandez už několik let mrtvý?

0 0
možnosti
HG

.. zjednodusme si to:

.... Bradymu se manzelstvi rozhodne nerozpadlo kvuli jedne prodlouzene sezone => tahle extra sezona byla mozna jen katalyzator let minulych ... a prave mozna tahle extra byla uz jen duvodem, aby nemusel sedet doma = aby se doma nemusel na svoji starou koukat (a hadat se s ni) ...

... a "last but not least" ... ani kvuli jedne pokazene sezone (pokud by opravdu byla, bo jsme zatim jen ve tretine) neprestane byt T.B. (a ze ho uplne nemusim) G.O.A.T R^

1 0
možnosti