Diskuze

A lidi bučeli. I vítěz čekal prohru. O rozhodnutí, které v Oktagonu pobouřilo

Hala rozhořčeně bučela, když patnáctiminutovou bitvu hlavního zápasu turnaje Oktagon Prime 5 ovládl podle názoru bodových rozhodčích Bojan Veličkovič místo Matého Kertésze. Udivení neskrývali promotéři, pobouření fanoušci po přenosu zavalili sociální sítě rozčarováním. I vítěz přiznal překvapení. Proč tři profesionální sudí viděli jiný výsledek těsného souboje v MMA?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Faktem je, že jediné sporné kolo bylo to druhé, no a to už se tak občas holt stává, že rozhodčí to přesně podle pravidel nabodují jinak, než jak to laik vidí v přímém přenosu. Největší "drama" z toho udělal sám Novotný svým jednoznačným komentářem.

0 0
možnosti
RS

Za mě vyhrál Bojan i od televize. Nějak jsem nechápal ta slova o dominanci Kertésze během přenosu od Novotného.

0 0
možnosti
MK

Jediný, kdo ví, zda vyhrál nebo ne - jsou fighteři. Ti totiž ví zcela přesně, kolik toho rozdali a kolik sežrali. To překvapení OBOU zápasníků jen ukazuje na to, že to rozhodnutí je špatně.

0 0
možnosti
MD

M24i90l18a56n 38D56a64n17ě30k

28. 3. 2022 16:50

Opticky jednoznačně Kertész, kdo se "jen" díval Kertész. Kdo se na to podíval v klidu třeba druhý den - první kolo jednoznačně Veličkovič 10-9, druhé kolo těsně Veličkovič 10-9, třetí kolo jednoznačně Kertész 9-10, tam to mohlo smrdět i 8-10 a remízou. Takže byť mě bylo Kertésze vyloženě líto, dle aktuálních pravidel vyhrál opravdu 2-1 na kola u všech rozhodčích správně Bojan.

1 0
možnosti