Diskuze

Překonat Pastrňáka, vydělat stamiliony. Jak se prodává Procházkovo jméno světu

Vejdete a shlédnou na vás modře planoucí oči samuraje v rudém kruhu. „Znázorňují bdělost,“ vysvětlí Jiří Procházka. „Klid válečníka připraveného udělat cokoli.“ Vítejte v místě, kde se prodává značka nejlepšího českého MMA zápasníka - BJP. V jednom dílku puzzle troufalého plánu učinit z Procházky nejlépe placeného českého sportovce. Meta je pro rok 2024 vysoko. Téměř 300 milionů korun hokejisty Davida Pastrňáka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J11i74ř10í 84M58u46s44i82l

8. 11. 2023 18:00

Jestli ale prohraje, tak je v háji a hodně těžko se bude znovu prokousávat k titulu....

0 1
možnosti
MV

Pokud by náhodou prohrál, tak další zápas dostane na 99% o post titulového vyzyvatele, takže cesta k titulu bude pořád relativně "snadná".

0 0
možnosti
RP

Již velmi dlouhou dobu jsem alergický na zkratku MMA, UFC.

1 5
možnosti
MM

Já jsem zase už asi 40 let alergický na fotbal. Ale nějak nemám potřebu o tom informovat v diakusích pod články o fotbale

7 1
možnosti
MB

Tak ve sportu se někdy dá vydělávat spíš na reklamě a marketingu než na sportovních výkonech a pokud to vezme za správný konec, tak budiž, já mu na to přispívat nebudu.

1 0
možnosti
FL

Hlavne, ze vsechno, kde se objevi ruSSak je fuj, UFC je pomalu kadakuv pisecek a nejak moc ruSSobijcu tu nevidim...

0 7
možnosti

J56a40n 41Č32e21r30n49ý

8. 11. 2023 15:25

Procházkův tým se na americký trh pokoušel prodrat už v minulosti s produkty BJP - mikiny, trička, čepice... Jenže zatím neúspěšně. „Ztroskotali jsme na logistice. Ty věci se nedají posílat z Česka, náklady na dodání jsou neúnosné.

No comment. To je opravdu vrchol byznysové profesionality.

7 0
možnosti
JV

Přiznám se, že MMA prakticky nesleduju. Ale líbí se mi, že se za nic neschovávají a naostro říkají, že je to bussines, stejně jako profi ligy v jiných sportech. naopak mě docela irituje tzv Olympijské hnutí, které se tváří svatouškovsky, ale přitom jde také jen o peníze. Prostě si připusťme, že sport je jen odvětvím zájezdového divadla, ve kterém se platí za ty nejlepší herce zejména v bohatých zemích. Každé zboží se prodává jen za cenu, kterou jsou spotřebitelé ochotní zaplatit.

12 0
možnosti
JK

"[...] značkou BJP (původní význam Bomby jako pi...)" -- kolik jim je? Myslím mentálně. Devět?

A všem, co to sledujou a platí, tak asi stejně.

4 18
možnosti
JK
TL

Procházkovi samozřejmě fandím a přeju mu mnoho úspěchů.. Z kluka, který se mlátil na ulici vyrostl špičkový profesionální sportovec. Ale jinak MMA moc nemusím.

A co se týče clash.. to je neuvěřitelně bizarní záležitost 🤦‍♂️

9 0
možnosti
PN

Strasny, tohle platit

4 13
možnosti