Diskuze

Valenta v Deer Valley nepostoupil do finále

Akrobat Aleš Valenta potřetí ze čtyř dosavadních závodů Světového poháru skokanů nepostoupil do finále. Olympijský vítěz ze Salt Lake City skončil ve čtvrtek v americkém Deer Valley v kvalifikaci až dvaadvacátý a připsal si druhý nejhorší výsledek v sezoně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PanePávekJáNechciKTurkovi

12. 1. 2007 9:37
..
Mam dotaz. Tady ten clovek pred par lety umel skok kterej nikdo jinej neumel a vyhral s nim olympiadu. jak to ze od te doby nevyhral uz takrka nic? Preci pokud umim neco co vostatni neumi, tak dokud se to nenauci tak to budu skakat a budu vyhravat. je to tak ze se mu to povedlo nahodou a od ty doby to nepotrenoval a zapomnel? nebo se to uz vsichni tak rychle naucili nebo jak?
0 0
možnosti

Bjoern Einar Aarne Broathen

12. 1. 2007 13:54
Re: ..
1. Je to komerční ehibicoinista 2. Vyhrál 3 svěťáky...před r. 2002 nevyhrál žádnej 3. Vytvořil světový rekord v počtu bodů za 1 skok = 133,5 (maximum v nejvyšším koeficientu obtížnosti čtyřvrutého skoku), a celkový wr za 2 skoky 262,76 b. 4. 5 vrutů se nikdo nenaučil 5. Aktivní sport není členství "ve straně," takže proměnlivost výkonů korenspondující se zdravím, formou, demencí, komercí apod. 6. Myslel si to vše dobře, ale zamotal si se do toho, vlastně neříkáš nic co by něco dokumentovalo. Ale jak říkám, je to komerční heizel.
0 0
možnosti