Diskuze

Páté místo stačilo. A Ledecká je na prkně počtvrté v řadě křišťálová

Snowboardistka Ester Ledecká získala v den svých čtyřiadvacátých narozenin velký křišťálový glóbus za triumf ve Světovém poháru. Prestižní seriál v paralelních disciplínách ovládla počtvrté v řadě, což se dosud nikomu nepodařilo. Ve finále sezony v německém Winterbergu udržela Ledecká první místo v celkovém hodnocení díky páté příčce v paralelním slalomu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Nerozumím, proč se většina snaží Ledecké radit, jaký má dělat sport. Vám do toho taky nikdo nekecá, co máte mít za koníčky a jakému povolání se věnovat. Samože lyžování je 1000x prestižnější, ale kdyby jí to bavilo, tak ať si z toho kopce jezdí třeba na skateboardu.

0 0
možnosti
VB

Baví mě, jak může některým prasknout žilka, protože si STR dělá věci po svým. ;-D;-D;-D Jen tak dál, výjimečných lidí není nikdy dost.

1 0
možnosti
LS
TB

Velká gratulace k dalšímu glóbu R^. Že to tu v diskuzi několik truhlíků nemůže vydýchat, je docela úsměvné :-)Rv

6 1
možnosti
VS

V96á60c34l76a68v 28S72u56d84a

23. 3. 2019 16:58

ano taky odsusuji její chování , kdyby byl sponzor tak by ji to vyčetl , že nemá ani na čepici s reklamou a musí chodit v přilbě .Doufám že v ní i spí . Hlavně že si vyběhala velký peníze které si podle ostatních sportovců kteří byli letos několikrát na bedně ve světě nezaslouží . Odměna má být podle výsledku jako všude včas daná a tečka .a zase se začíná znovu . NEMÁŠ VÝSLEDEK ve světě NIC NEMÁŠ , MÁŠ DOSTENEŠ PODLE REGULÍ . Jako za olympiadu ,tady máš za umístnění prachy a tečka jedem z novu . To by se mi taky líbylo dostat prachy na sport bez rozdílu umístnění a být průměrný jako ve sjezdu . To třeba V rallye máme mistra světa v loni 2018 a od svazu nic nedostal platila to fabrika a mohl skákat jak chtěl . Možná Sáblíková má méně než Ledecká od svazu , nepočítám reklamy to má každý podle svého . Třeba v rallye by chtěl stát FAS aby se reprezetovalo v cizině Česko , měla by to být první posádky ve své třídě a přitom dají jen jedné posádce peníze na celý rok s průměrnými výsledky a víc nikomu , tak at si trhnou bude se doma a je klid a nebo jet za sebe a ne za Česko .

0 16
možnosti
SZ

Ach jo. Peníze a zas jen peníze. Ty dokáží rozbouřit hormony závisti a komplexu vlastní neschopnosti.;-€;-€

8 1
možnosti
ZV

Super Ester, velká gratulaceR^

12 1
možnosti
JD

Vypadne ve čtvrtfinále a na stupně vítězů pro celkového vítěze SP přijde s helmou na palici a brýlemi. Nevychovanost. :-P

8 13
možnosti
SZ

Popravdě řečeno, váš příspěvek nesvědčí o vaší přílišné vychovanosti.

;-€;-€

5 6
možnosti
AJ

Borec. Gratulace!

11 0
možnosti
LS

L75a97c45i 50S53u57s61t26e76k

23. 3. 2019 14:40

borec s knirkem:-)

0 10
možnosti