Golf a sex - ilustrační.

Golf a sex - ilustrační. | foto: Profimedia.cz

Z valentýnských dárků by se neměla dělat věda. Stačí golf a sex

  • 3
Golfové míče se srdíčky jsou na trhu už dávno a je to ten nejbanálnější dárek ke Dni svatého Valentýna, jaký by golfistku či golfistu mohl napadnout. Kdo patří k příznivcům svátku zamilovaných a chce být originální, musí si poradit jinak. Třeba jako dívka z tohoto příběhu...

...který se odehrál v jisté chatové diskusi na zahraničním serveru. Dotyčná, vystupující pod přezdívkou Booboo, měla skutečné dilema!

Prosba o pomoc

"Jsme s mým přítelem spolu už čtyři roky," informovala nejprve, aby bylo jasno, že jde o vážnou věc. A pak dodala chytře, aby se každý hned orientoval: "Myslím, že má veškeré golfové serepetičky, jaké si umíte představit."

Golf - ilustrační.

Těžký úkol, vymyslet pro takového muže golfový dárek. Jistá možnost by tu ale byla: "Vím, že chtěl sedmičku železo od Clevelandu. Říká, že ji nepotřebuje, ale při každé návštěvě golfového obchodu si s ní hraje." Dívka, jejíž vztah k milovanému je patrně stejně silný jako jeho vztah ke hře, se nemůže rozhodnout.

A tak se připojí na internet a prosí o radu. "Nejsem si jistá, jestli mu na Valentýna mám tu hůl dát. Vím, že ji nepotřebuje, vždyť má několik setů a miluje ty své hole. Jenže když ne tu hůl, pak nevím, co bych mu měla dát jiného." Poraďte, spolučetaři!

Rady k nezaplacení

Samozřejmě se našlo rádců dost. Vedle těch, co vzali věc vážně a v přemítání, zda koupit, či nekoupit, aniž by se shodli, přispěchali i vtipálci a mentorové.

Nejvřelejší rada zněla: "Dokaž mu, že jsi pro něj důležitější než golfová hůl. Buď mu nablízku při turnajích a povzbuzuj ho v tom, že se bude neustále zlepšovat."

Golf - ilustrační.

Typicky golfové doporučení s jasným podtextem začalo překvapivým oslovením "zlatíčko". Pisatel pak uvedl: "Vezmi ho na devatenáctou jamku a tam to rozehrajte."

Tento názor byl odsouhlasen s mnohem explicitnějším dovětkem: "Golf a sex jsou dvě nejkrásnější věci na světě. Naplňte víkend oběma a ani to nebude nic stát." Jiný návštěvník diskuse naznačil, že by se z valentýnských dárků neměla dělat věda: "Prostě před hrou polib jeho míček pro štěstí."