Tiger Woods bude obhajovat vítězství na US Open, v prvních dvou kolech jej budou doprovázet vítězové majorů Harrington a Cabrera

Tiger Woods bude obhajovat vítězství na US Open, v prvních dvou kolech jej budou doprovázet vítězové majorů Harrington a Cabrera

Úvodní kola golfového US Open půjdou společně všichni tři vítězové majorů

  • 3
Televizní stanice mají na US Open o divácký tahák postaráno - první dva dny půjdou ve flightu tři současní držitelé majorů - Tigers Woods, Padraig Harrington a Ángel Cabrera.

Tiger Woods obhajuje vítězství na US Open, zatímco Padraig Harrington loni vyhrál British Open a PGA Championship. Cabrera slavil letošní titul na Masters.

Pořadatelé odmítli znovu dát dohromady první tři hráče světového žebříčku. Uvedli, že dvojice Woods-Mickelson byla experimentem, který podle nich fungoval jen na Torery Pines. Oba hráči zde v mládí strávili hodně času.

Mickelson tak bude mít jihoafrickou společnost - ve čtvrtek a pátek s ním obejdou hřiště Ernie Els a Retief Goosen.

Ostatní flighty byly nalosovány podle národností, jmen či podle jiných skutečností, které je spojují. Proto spolu vyrazí Fidžan Vijay a Ind Jeev Milkha, oba příjmením Singhové. Nebo severská trojice Soren Kjeldsen, Soren Hansen a Peter Hanson.

Setkají se také dva největší ranaři na americké a evropské tour, J.B. Holmes a Alvaro Quiros. Velké talenty pod třicet let bude možné vidět ve flightu Sergio Garcia, Camilo Villegas a Adam Scott.

US Open začne příští čtvrtek. Čeští diváci ho mohou sledovat na kanálu Sport 1.