Prestižní golfové turnaje v Británii.

Prestižní golfové turnaje v Británii. | foto: VisitBritain

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Turnaje v Británii: staňte se svědky bitev nejlepších golfistů světa

Británie je kolébkou golfu a pravidelně hostí golfové události patřící k naprosté světové špičce. Vydejte se na "místo činu" a staňte se svědky těch nejúžasnějších bitev, jaké se mezi nejlepšími světovými golfisty mohou odehrát, nebo si vyzkoušejte hřiště, na kterém se odehrály ty nejúžasnější bitvy.

soutěžte s visitbritain

Zkuste štěstí - VisitBritain pro vás připravila soutěž o luxusní golfový zájezd pro celý flight. Stačí odpovědět na soutěžní otázku.

Ryder Cup. Bezpochyby největší světovou událostí v golfovém světě je Ryder Cup, soutěž, která se koná pravidelně každé dva roky mezi 2 týmy - z Evropy (kapitánem je Nick Faldo) a USA (americkým kapitánem je Paul Azinger).

V roce 2008 se konal poslední 37. ročník na hřišti Vahalla v Kentucky v Americe. Další ročník pak bude hostit Wales na podzim tohoto roku a za dva roky v roce 2014 se můžeme těšit na Ryder Cup ve Skotsku.

Turnaj Open Championship

Tento turnaj patří též k celosvětově nejvyhlášenějším. Je to vůbec nejstarší golfový turnaj, trvá 4 dny a poprvé se konal v roce 1860 v Prestwicku nedaleko Glasgow. Na předminulém ročníku hráli například Tiger Woods a Nick Faldo.

Ilustrační fotoV roce 2007 se konal turnaj v Carnoustie. Nicméně prvenství v počtu hostování drží St Andrews, neboť zde se Open hrál již 27krát. Kromě toho se v St Andrews koná proslulý golfový týden St Andrews Golf Week, což v praxi znamená, že i neprofesionální hráč má možnost zahrát si na některém z nejslavnějších hřiští světa.

Ženské British Open

Golf už dávno není jen mužskou záležitostí, o čemž svědčí řada ženských soutěží. Women's British Open Championship je významnou událostí v programu Dámského golfového svazu (Ladies' Golf Union). V roce 2007 se navíc podařil turnaji význačný průlom, to když se soutěž konala od 2. do 5. srpna ve slavném St Andrews.

Golfové turnaje v Británii. Golf se pochopitelně pyšní dalšími slavnými událostmi - určitě nevynechejte Barclays Scottish Open, Dunhill Links Championship, Walker Cup, Curtis Cup, či PGA European Tour. Na většinu akcí je možné obstarat vstupenky, takže i vy se můžete stát součástí slavné golfové historie. Více informací naleznete na webových stránkách jednotlivých turnajů.

Golfové turnaje v Británii.

Veškeré informace o Velké Británii hledejte na www.visitbritain.cz.
Staňte se fanouškem Love UK na Facebooku!