Diskuze

Williams se vrací. Má double

Na Nürburgringu se po dlouhé době naplno rozzářil tým Williams. Vyhrál Ralf Schumacher před Juanem Pablem Montyou. Hvězdou byl Montoya, na druhé místo proklouzl po souboji s Michaelem Schumacherem. Lídr šampionátu vylétl z dráhy a vrátil se s minutovou ztrátou. Stejným způsobem dominoval tým Franka Williamse naposled v Malajsii 2002. Nejlepším pilotem Ferrari tak byl třetí v cíli Rubens Barrichello.Hlasy: Williams McLaren Jaguar Sauber Renault Ferrari
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Markus

30. 6. 2003 8:36
dvě druhá místa? :o)))
Tak koukám že jste si to od včerejška neopravili a nebo je to snad realita, ten Heidfeld s Montoyou na druhém místě? To jako Montoya řídil a Heidfeld četl rozpis? :o) Tohle je trošku jiný sport pánové!  Úroveň iDNES není tragická, je už jen k smíchu ...
0 0
možnosti

redakce

30. 6. 2003 12:49
Re:
Redakce iDNES děkuje za upozornění na chybu a omlouvá se za pozdní opravu.
0 0
možnosti

Jaime

30. 6. 2003 2:18
Radši článek o dvě hodiny později, ale bez nesmyslů...
Kdo se na závod díval a třeba si pak něco pustil z videa dvakrát, tak zjistil, že
a) Montoya jel hodně tvrdě, ale místo tak akorát Schumimu nechal - a to potvrdil po závodě jak JP tak MS (a to fandím Ferrari);
b) Alonso šlápl (dupnul) na brzdu o takových 50m dřív než normálně... DC nemám moc rád, ale taková lama to není, aby si spletl trať a na tomhle místě se dost blbě předjíždí... byla to Alonsova velmi drsná klukovina, a má parchant štěstí, že to DC zvládl ve zdraví, klobouk dolů... Znova říkám, bylo to oboje vidět už za záznamu a JP, MC i DC mi to potvrdili.
Z toho plyne, že i "autor" by mohl k podobnému závěru dojít sám a nepsat tady nesmysly. Stačilo se jen dívat... a nevěřit všemu co nám chudák Nykodým /je mi ho docela líto/ bulíkuje...
Nač se hloupě odvolávat na ČTK, co je to za nesmysl?
0 0
možnosti

autor

30. 6. 2003 12:46
Re: Radši článek o dvě hodiny později, ale bez nesmyslů...
Když něčemu nerozumíte, tak o tom nikam nepište. Je to spíš k pousmání.
0 0
možnosti

jiFi

29. 6. 2003 23:43
kdyz delam novinarinu tak aspon poradne ... ale na iDnesu se dela vsechno polovicate !!!
vazena redkace a vazeny pane pisalku tohoto clanku ... koukam, ze jste stihli clanek nekolikrat zmenit, jakoz i titulek ... jen tak mimochodem, Ralf je taky Schumacher, ale ten ve sterku kupodivu neskoncil ... kdyz uz pisete krestni jmeno jednoho z bratrske dvojice a shodou okolnosti zminite i druheho bratra v titulku, tak napiste spis taky jeho krestni ... je snad Michael vetsi Schumacher nez Ralf??? ... to snad ne ... proste i kdyby Michael Schumacher vylit na mesic, tak tu napisete ... MS jako jediny na mesici ... proste bulvar!!!
dalsi vec, kdo jste cetl vyvoj tohoto clanku od zacatku, tak mi date za pravdu, ze nejdriv se redakce striktne postavila proti Montoyovi, napsali do titulku, ze "sundal Michaela" ... a potom co zacli ze sveta prichazet informace, ze to byl ferovy souboj, ze proste o tom zavodeni nekdy je (sam Michael to potvrdil a dokonce rekl zcela opacnou vec nez pan strateg Brawn), tak si najdenou hrajete na miliuse ... proste  ... tomuhle rikate stat si za prvne recenym, jako novinar nemate nazor a jeste k tomu pisete fakta spatne  ... jo a je krasne poznat, komu ze pan autor clanku fandi, ze ... skutecny nestrany novinarsky pohled
0 0
možnosti

autor

29. 6. 2003 23:56
Re
Z vaseho dopisu je videt, ze nerozumite tomu, jak na internetu clanek vznika a jak vubec novinarska prace vypada. To vas omlouva. A o Schumacherovi se pise nejvic po celem svete. Je to jednoduse proto, ze na internet (na iNDES zvlast) nechodi jen znalci formule, a ty si o Verstappenovi cist nebudou.
S Montoyou mate pravdu castecne. Slovo sundal prece neznamena, ze se redakce striktne postavila proti Montoyovi, bylo jasne, ze vinikem kolize byl spis Schumacher. Jen jsem po chvili uznal, ze slovo sundal je trochu zavadejici.
A ve F1 nefandim nikomu. To bych si nemohl dovolit. A jestli prece jen nekomu drzim palce, tak to rozhodne neni Ferrari. 
0 0
možnosti

eklston

29. 6. 2003 22:01
rulezz
In the FIA's sporting regulations: Article 88 states that "A car may only be pushed to remove it from a dangerous position as directed by the marshals." Article 150 states "If the driver is unable to drive the car from a dangerous position, it shall be the duty of the marshals to assist him. If any such assistance results in the engine starting and the driver rejoining the race, the car will be excluded from the results of the race."
btw - jeden "marsal" byl fanousek
0 0
možnosti

Trouba the MicroWave

30. 6. 2003 8:49
Re: rulezz
1) Jenze "this assistance has not resulted in the engine starting", protoze MS motor bezel celou doby. Cili podle me se v tomhle pripade bude aplikovat je Artikule 88 a vsechno bylo v poradku. 2) Jestli MS pomahal opravdu fanousek, tak potes poradatele... to zas bude pokuta!
0 0
možnosti

samout

29. 6. 2003 21:22
supadupaengine
Nurburgring: Revoluční pohon předvedla dnes stáj Ferrari při VC Evropy formule 1 na německém Nurburgringu. Speciálně vycvičení němečtí běžci tlačí monopost před seboou takovou rychlostí, že hravě předčí vozy ostatních stájí poháněné klasickými benzínovými motory. Při pohledu na ně by zbělal závistí i černý sprinter Maurice Green. Dnešní páté místo Michaela Shumachera a třetí Rubense Barichela je tudíž považováno za velký neúspěch. Je též otázkou, zda nedměrné užívání EPO a nandrolonu u běžců není v rozporu s pravidly závodů F1. Běžci se pochopitelně mění spolu s pneumatikami při pravidelných zastávkách v boxech. " Je to podstatně rychlejší, než se obtěžovat s benzinem. Časy se nám podařilo srazit pod 6 vteřin", tvrdí vrchní mechanik Ferrari.
0 0
možnosti

Cartman

29. 6. 2003 23:07
Re: supadupaengine
Ty jsi opravovdu kousek. Zdravím tvoji barevnou rodinu.
0 0
možnosti

Tomas

29. 6. 2003 21:03
Kousky pana pisatele
 Koukam, ze se autorovi podarily krome skveleho nadpisu jeste dalsi "kousky", napriklad  " s pit stopem nejdéle otálející Ralf během krátkodobého vedení na dálku setřásl Michaela"
0 0
možnosti

autor

30. 6. 2003 0:02
Re: Kousky pana pisatele
Máte pravdu. Je to hrozné. Zavolejte si do čtk, ať vám to vysvětlí.
0 0
možnosti

Mise

29. 6. 2003 21:00
Coultharduv manevr
Na me to pusobilo, jakoby Coulthard zapomnel, ze je tam zmenena trat a chystal se na tu starou zatacku... to Alonsovo normalni brzdeni do zatacky, ho dost zaskocilo....
0 0
možnosti

29. 6. 2003 21:00
Falesny marsal
2Majitel- Jenze Schumi si o roztlaceni rekl. Zcela evidentne proto, ze zna pravidla lepe, nez nekteri diskutujici (ale konec koncu je za to placeny). Kazdopadne marsalove neudelali nic nelegalniho-byt byli mozna trochu aktivnejsi, protoze to proste bylo v Nemecku a oni jsou Nemci jako Schumacher. FIA by se ale mela zabyvat necim jinym- jeden z tech, co Schumachera roztlacovali NEMEL MARSALSKOU UNIFORMU! Bud tedy je neco spatne s bezpecnostnimi pravidly na NRingu, ze se jim tam potloukaji neoznaceni lide podel trati, nebo Schumachera roztlacovali marsalove a DIVAK. To mi prijde celkem zajimave. Jsem zvedavy, co na to rekne Mosley.
0 0
možnosti

majitel

30. 6. 2003 20:51
Re: for Falesny marsal
Maršál ne maršál jasné je že jezdec nesmí přijmout cizí pomoc a basta. Jinak - půjdu do extrému - uvízne někdo v kačírku, motor běží - přijede jeřáb, vůz zvedne, dá zpět na trať a jezdec může pokračovat - prostě žádné nervy hlavně ať nezhasne motor a o zbytek se postará strýček Bernie.
0 0
možnosti

Milica

29. 6. 2003 20:59
dej si majzla,
na Bernieho mi nesahej!
0 0
možnosti

magic

29. 6. 2003 20:55
to byly zase bláboly!!!
Mně to nedá, tak to ze sebe dostanu aspoň tady. Už mě celkem dost vytáčí komentátoři z Primy, ať už se jedná od F1, nebo Moto GP. Ono to vyjde na stejno....
Není to nic osobního, ale to, co tam předvádí, no to je strašný. Pletou si jezdce, rádoby své postřehy a perly ze zákulisí si přečetly někde v bulváru. To, že ten kecka, co dělá Moto GP, nám tvrdil, že od motorky. která je v zatáčce v náklonu, lítají jiskry prý od "chráničů kolen, které jsou kovové", tak to mě fakt už dostalo.
Chápu, že asi není jednoduchý kvalitní komentátory sehnat, ale než tohle, to už by bylo snad fakt lepší nechat běžet jenom obraz.
Už jsem si jednou říkal, že si ty jejich přeblepty budu zapisovat, ale ono je to stejně marný, navíc bych se asi musek naučit těsnopis.... :-)
0 0
možnosti

Michal

30. 6. 2003 0:03
Re: to byly zase bláboly!!!
No ja se jich musim zastat . Od te doby co zkrouhla prima rozpocet...komentatori nejezdi na VC ale sedi ve studiu cumi na TV a komentuji....tak je vice nez jasne...ze nemuzou mit konkretni informace z VC v realnem case. Proto kvalita komentare je dosti....no spatna...
Otazka je jestli tam komentatory mit...Spise vidim problem v tom ze lidi jsou zvykli poslouchat u VC nejake tlachy, tak proto by tuto zmenu asi moc neprivitali. Ikdyz....jeden nikdy nevi :) 
 
 
0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Hokej

Program a výsledky MS v hokeji 2024: Češi poprvé prohráli, čekají je Dánové

29. května 2023  10:42,  aktualizováno  13.5 23:23

Česká hokejová reprezentace zahájila domácí turnaj vítězstvími nad Finskem a Norskem, poté na...

Hokej

Česko - Finsko 1:0N. Drama s vítězným koncem, skvělý výkon předvedl Dostál

10. května 2024  22:56,  aktualizováno  23:24

Česká reprezentace má za sebou první vystoupení na domácím mistrovství světa v hokeji. Svěřenci...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Hokej

Norsko - Česko 3:6. Divoký obrat řídil jubilant Červenka, rozhodl šťastný gól

11. května 2024  18:55,  aktualizováno  23:40

Pořádně se nadřeli. Čeští hokejisté ale po těžkém výpadku v zápase s Norskem zabrali, umazali...

Hokej

Experta Antoše srazilo auto. Je mimo ohrožení života, MS komentovat nebude

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  19:07

Hokejový expert České televize Milan Antoš už na domácím světovém šampionátu komentovat nebude. V...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Hokej

Švýcarsko - Česko 2:1N. Neúspěšné nájezdové repete, domácí poprvé padli

13. května 2024  19:26,  aktualizováno  23:59

Zase v důležitém boji o pozice rozhodovaly až nájezdy. Na rozdíl od úvodního duelu s Finskem ale...

Fotbal

ONLINE: Sparta - Ostrava, domácí se šesti změnami, v sestavě je Preciado

14. května 2024  18:37

Sledujeme online Sparťanští fotbalisté mohou udělat zásadní krok k titulu. Ve třetím kole nadstavby hostí Baník...

Hokej

Kazachstán - Lotyšsko 0:2. Konečně plný počet, obhájci bronzu slaví třetí výhru

14. května 2024  15:59,  aktualizováno  18:29

Aktualizujeme Lotyšsko zdolalo i třetího outsidera skupiny skupiny B. Po úspěších s Polskem a Francií v...

Cyklistika

Životní vítězství ve velkém stylu. Paret-Peintre ovládl horskou zkoušku Gira

14. května 2024  12:59,  aktualizováno  18:05

Už jednou byl třiadvacetiletý Francouz v letošním ročníku Gira d’Italia blízko vítězství. Jenže...

Fotbal

Od Reeperbahnu po stadiony. Fukal nás provedl místy pro české fotbalisty

14. května 2024  17:58

Hamburk (Od našeho zpravodaje) Dvoumetrová prosklená vitrína zlehka zavrže, okno se pootevře a odbarvená blondýnka v letech (a...