Montoyův manažer popřel spekulace

Nürburgring - Transfer stvrdil Kolumbijec podpisem v listopadu. Kolumbijský tisk psal o tom, že Montoya dokonce už pověřil právníka, aby našel možnost, jak se vyvázat z kontraktu znějícího na příští sezonu. Důvodem měly být jeho obavy z přechodu do slabého týmu, v který se letos svými výsledky a technickými poruchami proměnil. Kimi Räikkönen a David Coulthard totiž dosud nasbírali dohromady pouhých pět bodů. "Zprávy médií z minulého týdne jsou nepodložené a jejich zdrojem není Juan Pablo ani nikdo jiný z týmu," řekl manažer, který dříve 'pečoval' i o slavného Ayrtona Sennu. Montoya si prý absolutně stojí za tím, že v příštím roce bude řídit mclaren.

Transfer stvrdil Kolumbijec podpisem v listopadu.

Kolumbijský tisk psal o tom, že Montoya dokonce už pověřil právníka, aby našel možnost, jak se vyvázat z kontraktu znějícího na příští sezonu.

Důvodem měly být jeho obavy z přechodu do slabého týmu, v který se letos svými výsledky a technickými poruchami proměnil. Kimi Räikkönen a David Coulthard totiž dosud nasbírali dohromady pouhých pět bodů.

"Zprávy médií z minulého týdne jsou nepodložené a jejich zdrojem není Juan Pablo ani nikdo jiný z týmu," řekl manažer, který dříve 'pečoval' i o slavného Ayrtona Sennu.

Montoya si prý absolutně stojí za tím, že v příštím roce bude řídit mclaren.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž