Diskuze

Enge pojede F1 v USA i v Japonsku

Kariéra Tomáše Engeho jde po jeho premiéře ve formuli 1 v Monze do vysokých obrátek. Závodník pojede za stáj Prost Acer obě zbývající Velké ceny - americkou v Indianapolis a japonskou v Suzuce. Stálý jezdec týmu Luciano Burti totiž není po těžké havárii stále v pořádku. Manažer Antonín Charouz a sportovní šéf stáje Prost John Walton dnes oznámili další novinu - Jaroslav Janiš je ode dneška oficiálním testovacím pilotem týmu Prost. "Tomáš na nás udělal v Monze obrovský dojem," prohlásil Walton. "Je hodně vysoko na seznamu jezdců, ze kterých si vybereme závodního pilota pro příští sezonu."
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bob

25. 9. 2001 8:18
???????????????
Lidi ja fakt ziram. To ze tady nekdo srovnava Nagano s tim, ze nas jezdec jel F1, tak tomu fakt nerozumim. Jsem sice velky fanda F1, ale tohle je az premira euforie. Vzdyt to jsou dve naprosto rozdilne veci. Vzdyt na ucasti jezdce v F1 hraje jeho umeni mensinovy podil. Je to hlavne otazka penez a vyjednavani a lezdoprdelkovani. Zatimco hosi v naganu nejsou zadni tlacenkari, ale ti nejlepsi z nejlepsich a makalji na tom od svych 5 let a to ze jeli do nagana, tak o tom rozodl trener a ne nejaky sponzor ci manazer. A to ze se behem zavodu mluvi 99% casu o jednom jezdci, tak to se mi taky nelibilo. A taky mi vadi, ze si kvuli tomu komentatori nevsimaji jinych veci u jinych jezdcu. Napriklad ty komentare, kdo jak ma zajety prvni usek apod. V Monze uz jsem vedel tyto informace jen o T.E. a jeho souperich vzadu, zatimco o prvni sestce jsem se nedozvedel nic. Uznavam je to uspech, ze mame Engeho v F1, ale je to hlavne uspesny podnikatelsky zamer a ne to, ze je Tomas nejlepsi na svete. A taky nic se nema prehanet. Chtel jsem tady poukazat na to, aby se nemichalo sportovni umeni dokupy s podnikanim, protoze tem velkym prachum ja ve sportu nehovim a myslim si, ze je to premrstene a dela to ze sportu jem atrakci a to ferove soupereni se kamsi vytraci, protoze se ze sportovcu delaji roboti na goly, body, ci nejlepsi casy a to za kazdou cenu.
0 0
možnosti

jirka

21. 9. 2001 15:57
komentator
Tak nevim, myslim ze ten clanek byl o T.E a ne o nejakejch komentatorech na PRIME ci RTL. Jestli se Vam nelibi jak kometuji, tak si ztlumte zvuk na TV !!! Komentare k clanku by se mely vztahovat k T.E a J.J !!!
0 0
možnosti

Ahmed

21. 9. 2001 13:09
Reklama
Komentování moderátorů mně ani tak nesere jako ta nesmyslně dlouhá reklama v přímém přenosu to je na zabití. Osobně bych reklamy u závodu který trvá jen cca jeden a půl hodiny zakázal. Před a po mi to nevadí ale v závodě kdy jezdci za tu dobu odjedou 5 až možná 10 kol je to zvrhlost.
0 0
možnosti

Škopek

21. 9. 2001 12:57
komentování
Mě taky štve na Primě, že tam melou neustále. Třeba, když jsou záběry přímo z vozu na trati, tak bych docela ocenil, kdyby na chvíli zmlkli a bylo slyšet "JEN" zvuk motoru.
0 0
možnosti

Franta Drs

21. 9. 2001 14:35
Re: komentování
Nejseš zvrhlej? ...jen zvuk motoru... nevim, nevim...
0 0
možnosti

beny

21. 9. 2001 11:23
Tome drzime palce
Chtel bych poprat Tomasovi i Jarkovi vsechno nejlepsi do budoucna a TE uspech do USA a Japonska. Jo, kdybych se tam mohl jenom kouknout.Jinak vsem rypalum pokud jste sledovali RTL a aspon trchu stihate nemcinu, tak o TE se tam vyjadrovali velmi pochvalne a nekolikrat zminili, odkud je, kdo je to a jak se tam dostal.A pro Primu neco k zamysleni, v ramci standardniho prodeje reklamy v ramci F1 by se preci slo dohodnout s reklamnimi partnery, aby neprerusovali samotny zavod, ale napr. pres startem a tesne po dojeti dali upraveny reklamni blok, kde by mohli zminit to, ze oni jsou ti hodni, ktery to vsem fanouskum prinasej a bez preruseni. Kluci, natrhnete Schumikum ...
0 0
možnosti

PavelP

21. 9. 2001 10:11
Prenosy na Prime
Tome a Jardo, gratuluji!!! Jsem z toho uplne hotovej. Jardo, tu sanci musis chytnout za pacesy! Talent mas, tak ted to chce hlavne chladnou hlavu a plechovej zadek. Co se tyce prenosu na Prime: taky me obcas toci, ze si nedokazou zapamatovat par notoricky znamych designu prileb a pletou si M. Sumachera s Barrichelem, Hakkinena s Coulthardem apod. V Monze jsem naopak jejich praci ocenil, pro me dokonce mohli pridavat i konkretni udaje o casech T.E. Mel jsem moznost sledovat F1 ve Finsku a tam zas jezdil jenom Hakkinen a kdyz odpadl, tak byl aspon v 80% reklam. Stejne to bylo i v Holansku s Verstappenem. Takze to u nas jeste docela uslo.
0 0
možnosti

Roy

21. 9. 2001 9:44
Prima
Co se tyce komentatoru, tak verim, ze to uz pri pristi VC nebude tak hrozny. Oni zkratka z toho prvniho zavodu Engeho v F1 byli stejne nadseni jako my vsichni, jen si neuvedomili, ze u toho taky komentuji zavod. Z ceho mam spis strach je fakt, ze diky vetsi sledovanost F1 na Prime se ji dari prodavat vic a vic reklamy (pro Primu konecne! ale) a za chvili by se taky mohlo stat, ze misto zavodu F1 a napr.zastavek v boxech uvidime jen same reklamy a vysledek zavodu se dozvime az ve zpravach.A vsichni nemaji moznost prepinat jinam...
0 0
možnosti

Nezavislak

21. 9. 2001 7:32
Prenosy
Musim se vyjadrit ke kvalite prenosu na Prime: Nevim, proc vam vadi, ze se mluvi hlavne o Tomasovi, kdyz se ani neobjevi v zaberu kamery ... jsem moc rad ze vim alespon z poslechu jak jede. To ze jede montoya na prvnim miste snad vidim na obrazovce, takze nechapu ty kdo pisou ze je sere ze se mluvi jen o Engem .... hosi, divejte se na obraz a uvidite jak si vede tech 11 lepsich jezdcu, a kdyz neuvidite, skocte si pro brejle ..... kurva, sakra ....
0 0
možnosti

PavelK

21. 9. 2001 12:13
Re: Prenosy
Naprosto souhlasim, jestli me neco stve na prenosech z ostatnich sportu tak to, ze komentatori se venuji deni na obrazovce a o nasich se clovek dozvi az na konci pri pohledu na vysledkovou listinu (zejmena lyzovani). Pojeti VC v Monze mi naprosto vyhovovalo a podle me ma takhle vypadat.
0 0
možnosti

Dave

20. 9. 2001 20:24
Prima
Gratulace oboum nasim jedcum, je to super. A k prenosum na Prime, podle me je to naprosto normalni, ze komentujou jak jede Tomas. Od te doby co jezdi v F1 me preci jenom zajima nejvic staj Prost. Ja osobne jsem rad, protoze jinak by jsme se ani nedozvedeli, jak Tomas jede. V obrazovem prenosu jde hlavne o predni mista a Tomas s Prostem zatim na ta predni mista mit nemuze. Uvidime v budoucnu. Taky jsem zabloudil na server http://www.f1.sk a tam diskutovali na tema F1 a komentatori na Markyze. Podle toho co psali, to teda musi byt sila. Vsichni se schodli na tom, ze komentatori na Prime jsou oproti Markyze zlati.
0 0
možnosti

break

20. 9. 2001 23:06
Re: Prima
Souhlasím i když člověk formátu Dufkova by si měl dávat více bacha.Asi ta Euforie.Ta by už v USA neměla být taková takže uvidíme.Kluci jinak super.
0 0
možnosti

Wotnau

20. 9. 2001 19:25
Komentáře na Primě
Ad komentáře na Primě: neodsuzoval bych šmahem. Sporťák z Primy mi, přiznám se, jde na nervy zřejmě stejně jako vám všem. Ale na druhou stranu mám dojem, že Petr Dufek formuli 1 rozumí a to, co v přenosu řekne, obvykle sedí. Podobne jako kdysi (hrome, doufám, že si ho nepletu) Luboš Pecháček.
0 0
možnosti

Opicak

21. 9. 2001 10:16
Re: Komentáře na Primě
No jeste ze tam uz ten Pechacek neni. Jeho 'postreh' jsem obdivoval.
0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Hokej

Program a výsledky MS v hokeji 2024: Češi popáté vyhráli, půjdou na Kanadu

10. května 2024,  aktualizováno  20.5 23:06

Česká hokejová reprezentace zahájila domácí světový šampionát vítězstvími nad Finskem a Norskem,...

Hokej

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Hokej

Hokejisté zabojují s Kanadou o první místo. Kdo jim hrozí ve čtvrtfinále?

18. května 2024  23:27,  aktualizováno  21.5 1:44

Pohodově si došli už pro pátou výhru na turnaji. S patnácti body si také pojistili nejhůře třetí...

Hokej

Švýcarsko - Česko 2:1N. Neúspěšné nájezdové repete, domácí poprvé padli

13. května 2024  19:26,  aktualizováno  23:59

Zase v důležitém boji o pozice rozhodovaly až nájezdy. Na rozdíl od úvodního duelu s Finskem ale...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Hokej

Česko - Dánsko 7:4. Drama rozsekla zběsilá třetí část, trefilo se sedm hráčů

15. května 2024  14:41,  aktualizováno  19:18

Čtvrtý zápas, třetí vítězství. A pořádně cenné. Čeští hokejisté zdolali na domácím mistrovství...

Cyklistika

Když hraje Juve, šílím. Hirtův šéf Bramati o vášni, kterou dává i Čechům

21. května 2024

Premium Livigno (Od našeho zpravodaje) Během volného dne Gira neustále kmital, přeskakoval z italštiny do angličtiny, rázným hlasem...

Hokej

Polská epizoda mezi elitou končí, Švédsko si poradilo s Francií

20. května 2024,  aktualizováno  23:09

Poláci potřebovali pro záchranu porazit Kazachstán v základní hrací době. O naději přišli ve třetí...

Fotbal

Boloňa přišla o tříbrankový náskok, ale po remíze s Juventusem zůstala třetí

20. května 2024  23:09

Fotbalisté Boloni ztratili proti Juventusu tříbrankový náskok a souboj o třetí místo v italské lize...

Hokej

MS v hokeji ONLINE: Pastrňák se Zachou jsou v Praze, sestupují Britové a Poláci

10. května 2024  9:34,  aktualizováno  20.5 23:08

Čeští hokejisté mají během jedenáctého hracího dne mistrovství světa v Praze a Ostravě volno. Už po...

Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku
Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku

Jestliže vás trápí proměnlivé jarní počasí, máme pro vás tip, kam vyrazit, když počasí zrovna nepřeje. BRuNO Family Park v Brně se postará o zábavu...