Diskuze

Štybar po horské dřině: Náš James Knox včera i dnes brečel v cíli dojetím

Hned za cílem poslední horské etapy Vuelty objal mladého vrchaře Jamese Knoxe, který se navzdory četným zraněním z pátečního pádu statečně a se sebezapřením pral s nástrahami 20. etapy. Potom Zdeněk Štybar prohlásil: „Obrovská dřina to dneska byla. Nevím, jak dlouho se z toho budu vzpamatovávat.“
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FN

U Zdeňka Štybara bylo během Vuelty vidět, jak mu stoupá forma. Snad se máme za 14 dní na co těšit. Snad mu i Roman Kreuziger dokáže jako (asi) hlavní domestik pomoct, sice to není moc trať pro něj, ale zase závodník s takovou celkovou kondicí by minimálně měl pomoct do doby, než si začnou nastupovat elitní klasikáři. Zbytek týmu vypadá taky slušně: Vakoč, Černý, Bárta, Sisr. Má to 285 km, i když pomůžou prvních 150 a pak odpadnou, i to se počítá. Ono se to může docela brzo dělit, protože už v první půlce jsou nějaké celkem nepříjemné výjezdy a navíc se tam jede hodně otevřenou krajinou, kde může fouknout.

3 0
možnosti
LS

L47a10c39i 84S17u15s73t49e62k

15. 9. 2019 19:13

uvidime jak se dokaze zotavit po 3tydennim etapaku, nastoupit na nej a jet treba 2 tydny coby trening na MS by bylo rozumn(ejs)i/y:-)

0 0
možnosti
DN

A není to úplně nereálné . Na MS únik trojice jezdců z jednoho týmu a ti si to rozdaj mezi sebou na férovku. Alaphilipe, Gilbert a Štybar. No řekněte kdo je bude z peletonu dojíždět ? ;-D

9 0
možnosti
KS

Myslím, že sporťáci iDnesu se příliš zahleděli do Vuelty a zapomněli, že i jinde (třeba Kanada, Rumunsko atd.) se taky něco jede. Vzorem by jim měl být třeba vynikající slovenský web Cycling-info.sk.

Závod v Motrealu - dnes:

https://www.cycling-info.sk/preteky/8236

Jen bych dodal s trochou závisti - kéž by ČSC něco podobného "vypotil"R^R^R^

6 2
možnosti
JM

J34a48n 91M60a84l14ý

15. 9. 2019 9:09

Proč porovnáváte specializovaný cyklistický portál a “obyčejný” zpravodajský server? Ty nejdůležitější zprávy tady jsou a fanoušci vědí, kam chodit.

11 1
možnosti