Diskuze

Dennis ovládl časovku. Bárta upadl, König jel rychleji než Froome

Ani největší favorit Tony Martin, ani Fabian Cancellara, ale Rohan Dennis, bývalý světový rekordman v hodinovce, vyhrál úvodní časovku Tour de France, když necelých 14 kilometrů zvládl v novém rychlostním rekordu závodu. Z kvarteta českých cyklistů si vedl nejlépe Leopold König, který obsadil 21. místo. Mistr republiky Jan Bárta po pádu výrazně ztratil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Uažuji jestli si vsadit. Můj tip na celkového vítěze je po časovce Nairo Quintana. V časovce ztratil jen 3 sec. na Contadora. Novináři to zaspali?

0 0
možnosti
MM

urcite ne, ale novinari dobre vedi, ze v prvnim tydnu az 10 dnech zavodu se TDF neda vyhrat, leda se muze prohrat nerozumnou ci vylozene zbrklou taktikou.

Obzvlast letos si kazdy rozumny "vestitel" drzi karty blizko u tela a ani prominentni cyklisticti komentatori se neodvazuji tak daleko dopredu predpovidat vysledek. Jedini kdo se ozyvaji, jsou bud skalni fanouskove jednotlivych cyklistu nebo manageri ci majitele jednotlivych tymu - a ti maji v predpovedich vlozeny svuj vlastni zajem;-)

0 0
možnosti
MV

M50i34l73o55s 73V54a74l24y

5. 7. 2015 7:35

~[>-]~ Osobne me velmi stve, ze TEAM SKY [FB], ale i TV ignoruji Lea. Na strance TdF nebylo video a na Koniga se absolutne zapomnelo  a naopak 1/3 zavodniku bylo ve videu a na fotografii dvakrat a nekteri az 4x, kteri meli horsi umistneni jako Leo. Proc tam nedavaji lidi podle uspesnosti v etape, ale proc uprdnostnuji "JMENA" ?Verim, ze jim Leo ukaze, ze ani kamera na motorce, ci heli uz ho vice nebudou ignorovat. Leo zajel lepsi cas jak Froome a  na videu, ani fotce jsem ho nevidel. Za to nacelnik byl F$U_DE ;-D

0 0
možnosti
MS

Dobře to dopadlo R^;-)

A taky FC mě hodně potěšil R^V

3 0
možnosti
MM

Dennis se na tuhle casovku zvlast pripravoval, protoze vedel ze po celou TDF pojede na TJ, ale v casovce mu tym da zelenou at ukaze co muze. V priprave na ni trenoval mezi 2 a 5 odpoledni, aby byl navykly jak na casovy rozvrh, tak na pripadne horko. Je treba take poznamenat, ze pochazi z Adelaide, kde neni zadnou vyjimkou, ze v lednu/unoru meli 10 dni v jednom kuse kdy denni maxima nespadla prd 35C i nekolik dni v rade pres 40C. Tour Down Under se celkem casto jede prave za takovych vysokych teplot a Rohan Dennis ji letos vyhral.

 Je dost mozne, ze v Utrechtu se vcera pocasim citil "jako doma".;-)

3 0
možnosti
JV

Kdo dnes příjemně překvapil (a myslím, že nejen mě) je Pinot.

1 0
možnosti
JV

Dennis by chtěl být jednou lídrem na GC Grand Tours. Je to vynikající časovkář, ale moc to zatím nevypadá, že by jednou bojoval třeba na Tour o vítězství. Tipnu si, že BMC malinko zklamal, dneškem si to ale zase asi docela spravil. A času má na zlepení v jeho věku dost. Někdy mají cyklisti vrcholnou formu až ve 40. Právě na Hornera jsem si vzpoměl v souvislosti s tou sketou Boomem - jak loni Horner právě kvůli nízké hladině kortisolu přišel o Vueltu. Blbý MPCC Rv

0 1
možnosti
MM

"Tipnu si, že BMC malinko zklamal,"

 kdybys tipoval, prisel bys o penize. ;-D

Behem par mesicu v BMC vytvoril svetovy rekord v hodinovce, dostal se do zluteho v Criterium du Dauphine a vyhral Tour Down Under (soucast UCI World Tour). Dennis je na spravnem miste, ve spravne roli a se spravnou vykonnosti, co se jeho tymu tyce.

Kdyz se australska SBS ve svem primem prenosu asi pred 3 tydny ptala Allana Peipera, sportovniho direktora BMC(vykonostni manager) zda pocitaji, ze Dennis se muze vyvinout v predniho zavodnika GC, Allan byl v odpovedi jednoznacny "Naprosto ne". Dodal, ze jsou s nim VELMI spokojeni a ze ma velky potencial, ne ale jako lidr GC. Ne kazdy jezdec jde do tymu jako GC material a to take nebyl pripad Dennise. Proto take nejake hlasky, ze "malinko zklamal" jsou nesmysl.

2 1
možnosti
MJ

dalsi jednostopej vozembouch na tour de fet

0 11
možnosti
MM

tak proc lezes sem do diskuze?

Pubertacke trollovani?

3 0
možnosti
MS

Peter Sagan (Tinkoff-Saxo): "Čakal som niečo viac, ale nevadí, je to len prvá etapa. Dnešná časovka bola omnoho kratšia než tá na nedávnych majstrovstvách Slovenska, je to iné. Človek musí odštartovať naplno a udržať to až do cieľa. Necítil som sa najlepšie, bolo to také - idem, nejdem, idem, nejdem. Na to, aká bola krátka, je strata 41 sekúnd na víťaza dosť veľa. Myslím, že zajtra to bude lepšie. Každý ide s takými podmienkami, aké sú v danej chvíli na trati, to neovplyvním. Zo začiatku sa išlo s vetrom, cestou naspäť zase proti nemu, určite som ho cítil."

3 1
možnosti
LS

C.B. nynejsi spolukomentator TdF na ITV4 :-)  

http://www.filmon.com/channel/itv4

0 2
možnosti
MV

M67i45l39o46s 23V18a53l90y

4. 7. 2015 20:24

X;-€X Laci ty jsi pekny CHACHAR !! PROC sem cpes REKLAMU. ADMINISTRATOR - Jane dej mu  S T O P  na prispivani >>> Laci Sustek chod si nekam... a radeji si zasuuustaj prejdou ti V0L0viny ;-DRv

1 1
možnosti
MV

tvá nová přezdívka trollíku?

4 1
možnosti
MK