Diskuze

Nová výzva pro biatlonovou krásku Soukalovou: navrhování medailí

Bude v jablonecké mincovně navrhovat medaile přední česká biatlonistka, vítězka závodu Světového poháru? Možná. Mincovna totiž oslovila sportovkyni Gabrielu Soukalovou a nabídla jí, že by se mohla stát její tváří. Hezkou tváří, dlužno dodat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevím. Mi se zdá, že je hrozně taková... taková.... "prodejná"... Já se odrážím klackama na dřevěných prkýnkách a umím střílet, koukejte na mě. Jo, a umím taky zpívat a každodenně si maluju oči... Adeptka pro soutěže typu Talentmania apod.

1 8
možnosti

Obecně je tady v těch malých sportech - tedy i v biatlonu strašně málo peněz, třeba čeští alpští lyžaři se před každou další sezónou strachují, jestli budou moci závodit. Nevidím na tom nic špatnýho. Nedávno získané popularity biatlonu v našich končinách je potřeba co nejvíc využít, pomoci mu a Gábina je dle mě proto naprosto ideální.

7 0
možnosti
Foto

Gábina je fajn, ale zase to nepřehánějte. Hezkejch holek je naštěstí v Česku jako máku...Doufám, že z těch hloupejch řečí "nezblbne" a bude se naplno věnovat biatlonu, tam je potřeba jako sůl...:-)

6 0
možnosti