Diskuze

Když běžím pomalu a lidé mi fandí, cítím se trapně, přiznává Soukup

Od kamarádů a přátel dostal dvojnásobný olympijský medailista ze Soči jasné pokyny, jak by mělo jeho vystoupení na Vysočině o nadcházejícím víkendu vypadat. Biatlonistovi Jaroslavu Soukupovi tedy zbývá jediné - převést je do reality.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J18a22n 97M67a87c30u69r13a

2. 2. 2015 23:45

Na Impulsu avizují zítřejší návštěvu Veroniky Vítkové. Doufám, že si je Verča vědoma chřipkové epidemie v zemi, a že si při tomhle riskování se zdravím alespoň vezme roušku.

1 1
možnosti

sorry, ale i když seš magor, taky jsem zapojil. Chtěl jsem si to jednou vyzkoušet, a řeknu ti: nevím, co na tom vidíš, co tě na tom uspokojuje, ale každej jsme nějakej. ;-D

1 0
možnosti

Např. letos Svendsenův hlavní cíl je celkové pořadí SP (dodávám k níže psanému), ne MS, divte se tomu kluci, chcete - li.

0 1
možnosti

Kluci se nediví, to jen Jeník Macura, ale ten se diví všemu... :-)

1 0
možnosti

To je v pořádku. Já když dělám svou práci hůř než je standard, taky se cítím trapně a snažím se o nápravu. A kdyby mě za to ještě někdo poplácal po zádech, tak bych se propad hanbou.:-P

0 1
možnosti

On ví, že může být lepší, my to taky víme, tak co se děje? Nebo být lepší nemůže? Nebo jen jednou, dvakrát do roka? Tak to by pak bylo hodně divný. Řada lidí mě za tenhel názor "umínusuje", ale možná by se Jarda trochu trapně cítit měl.

2 1
možnosti

Samozřejmě to neznamená, že mu nefandím, fandím Jardovi, působí sympaticky. Předesílám to, než mi podobný nesmysl někdo začne cpát do krku, jak by se jistě stalo.

1 0
možnosti

Na 100% je jasné, že tenhle trumbera to zase pokazí. A stejně v hlavní roli budou v Novém Městě transparenty a demonstrace proti Norům. Už se těšímR^[>-]

0 5
možnosti

To je, doufám, jen hloupý vtip.

2 0
možnosti

Takže by mohli zkusit na něj třeba pískat?

0 0
možnosti

J92a41n 90M11a92c26u77r56a

2. 2. 2015 10:26

Bylo by vhodné si uvědomit, že to je jen další ze zastávek mnoha kol Světového poháru. To, co z toho dělají pořadatelé a hlavně média, to se rovná atmosféře Mistrovství světa nebo Olympiády. Je to opravdu hloupé. Snad to naše repre zvládne se ctí. Už předem vidím ty davy chytráků, kteří si v opačném případě rádi plivnou. Vrchol sezony je až v Kontiolahti.

4 1
možnosti

P36e80t78r 44B77u52l16a

2. 2. 2015 11:37

Je to sice jen dalsi zastavka SP.Ale je v Ceske Republice,proto chapu zamer medii a poradatelu.Cesky divak nema mnoho prilezitosti videt zive takove hvezdy jako Kaisa,Daria,Ole,Martin,Emil nebo Johanes.Samozrejme ze pro zavodniky a fanousky je vrchol MS,ale v dostupnosti je pro fanousky NMNM obrovska udalost :)

3 0
možnosti