Diskuze

Výzva pro Nymburk: k 16. titulu přidat sezonu bez jediné porážky

Nymburští basketbalisté v pátek vykročí za ziskem šestnáctého titulu za sebou. Jejich soupeřem ve finálové sérii bude počtvrté za posledních pět let Děčín. A cokoli jiného než hladké vítězství Středočechů by bylo velkým překvapením. Boje odstartují na nymburské palubovce, hraje se na tři vítězné zápasy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Neřekl jsem, že je mi to jedno. "Dráždit" a "jedno" není totéž! Navíc si nejsem jist, že by se žádný protest nekonal - a ani vy si tím nemůžete být jist! Leč, jak řekl i náš pan premiér, každý má právo si zaprotestovat, jako v tomto konkrétním případě má právo vedení BK i PB důvody rozchodu nesdělovat!

0 0
možnosti
JS

prostě ty důvody znát nebudou a to z prostého důvodu, že se obě strany dohodly, že důvody sdělovat nebudou! Co je na tomhle neměnném faktu věčně dráždivého?Když u soudu svědek řekne, že vypovídat nebude, neboť by to mohlo způsobit jeho "újmu", pana předsedu to také nedráždí!

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JS

Věru vděčné téma ten Pavel Budínský. Jen již poněkud nudné. Je to sice tak, jak pane Kroutile říkáte, zároveň si ale musíme být vědomi, že historie je to, co je pak vyprávěno... Myslím, že ještě nějaký Alois Jirásek bude...

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

J27a56k34u73b 94Š22o71l69c

23. 5. 2019 15:24

Myslíte, že by skončil, kdyby tam bylo místo 11 proher 11 výher?

1 0
možnosti