Diskuze

Zářil Sehnal, Appleby má triple double. USK otočil zápas s Kolínem

Basketbalisté USK Praha zdolali v přímém souboji o první místo v nadstavbové skupině A2 Kolín 110:99 po prodloužení a vystřídali soupeře v čele tabulky. Domácí přitom v normální hrací době ani jednou nevedli, ale v poslední čtvrtminutě je spasil Ondřej Sehnal, který pěti body vyrovnal na 92:92.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Náhodou jsem viděl posledních pár minut přenosu. Teda tohle se opravdu jen tak nevidí. Za poslední necelou minutu 2* nebo myslím, že spíš 3* vyhodil Kolín míč z autu přímo do ruk USK. A po té poslední chybě 12 sekund před koncem je nechali několikrát bez sebemenší obrany střílet za 3 body, až tam ta střela v poslední vteřině spadla (a taky neskutečná taktická chyba trenéra, kterému už došly time-outy, takže museli vyhazovat z pod vlastního koše - při vyrovnaných zápasech si každý "normální" trenér ty time-outy šetří, aby jich právě při takových situacích mohl využít).

Když tohle člověk vidí, tak si říká, jestli je tohle jen obyčejná neschopnost, protože ten závěr opravdu neuvěřitelně smrděl.

0 0
možnosti
JK

Ono zvláštní to byl zápas kurz tam spadl z 1.52 na 1.16 na USK větsina sázkařů hralo USK pak došlo jako by k podivnému dorovnání a v prodloužení mi to připadalo férové a zcela jasné kde se projevily predpoklady pred zapasem. Opravdu hodne "zajimavy" zapas.

0 0
možnosti