Diskuze

Otazníky kolem Veselého: rekordní smlouva v Turecku, nebo čekání na NBA?

Během finálové série turecké basketbalové ligy řeší vedení Feberbahce Istanbul složení kádru pro příští sezonu. Řada zajímavých informací provází především případné prodloužení angažmá Jana Veselého.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J28a69n 98O66l91i52n

6. 6. 2016 15:10

Do NBA prosím neé!

Být v nejprestižnější soutěží a hrát v ní je dost rozdíl. Jen lítat jak motýl a jinak netrefit ani stodolu by asi opět nestačilo . Ve střelbě se od poslední "návštěvy" v NBA nezlepšil, kila také nenabral a přiznejme si soudruzi, že by tam hrál na úúúplně jiné protihráče a konečně i s úúúplně jinými spoluhráči.

Sice bych mu moc přál, aby se za velkou louží prosadil, ale moc tomu nevěřím.;-)

2 0
možnosti

To vše co píšeš je na diskuzi. Jedno je však jasné. Zdaleka by nedostal tolik prostoru jako má nyní. Na druhou stranu při NBA finanční revoluci by si mohl teoreticky vyjednat výrazně více peněz než v Evropě resp. Asii. Takže bych to postavila hrát za 3M€ nebo tolik nehrát za třeba i dvojnásobek nebo i více $

0 0
možnosti

Já bych mu doporučil NBA. Je to přeci jen nejlepší, nejprestižnější liga o level ještě dál a plat by tam taky neměl špatný. Kdyby to zas nevyšlo, tak do kvalitního evropského týmu může zpět vždy.

7 0
možnosti

Já bych zase na jeho místě zůstal v Turecku.

5 0
možnosti

Plnit funkci GM ve Fenerbahce už může kdejakej Onan:-)

6 0
možnosti

P42e54t32r 19P59á57l47k37a

6. 6. 2016 9:11

já rozhodně Jendovi ten milion éček za každou vstřelenou šestku v sezóně přeju. R^

13 1
možnosti