Diskuze

Sedmnáctiletá Reisingerová předvedla výkon sezony. Nasbírala 34 bodů

Karlovarská pivotka Julia Reisingerová se 34 body do koše Strakonic postarala o nejlepší střelecký výkon začínající ligové sezony. Západočešky zvítězily v předehrávce čtvrtého kola na palubovce jihočeského celku 72:62 a po úvodních dvou porážkách si připsaly druhou výhru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JE

Klobouk dolů, ale zpátky na povrch Země. Jednalo se o nejvyšší soutěž žen, ale sedmnáctileté Reisingerové sekundovaly patnáctileté protihráčky. Bohužel realita nejvyšší soutěže. Škoda, že proti stejně starým hráčkám se Reisingerová neprosazuje. Na mezinárodní úrovni již vůbec. Minulý víkend měla šanci se postavit stejně starým v soutěži juniorek v Brně. Tam vyhořela. Do konce týdne bude mít šanci se ukázat opět proti brňankám, stejně starým v první lize žen. Proti Elišce, Veronice a Lídě by bylo smutné, kdyby se neprosadila. 

Celkově se jedná o velmi smutnou podívanou na úroveň nejvyšší soutěže žen. Většina hráček věkem kadetek nebo juniorek podporovaná hráčkami, které jsou jen do počtu.  

Smutný pohled. Na jedné straně hráčka se 46 body užitečnosti, která má tři spoluhráčky se zápornou užitečností. U Šmídkové již tradiční hodnoty. Minus 8 bodů a 22 minut? Nebere minuty nějaké z patnáctiletých nadějí? Je možné nemít  s postavou Šmídkové za 22 minut ani jeden doskok? Vyhlášený střelec Zuzáková má pouze 7 odehraných minut?

0 0
možnosti
OM

Zkusím reagovat na první část, k druhé se vyjádřit neodvažuji.

Dle mého názoru se Julii paradoxně lépe hraje v "dospělém" basketu, protože tam na ní není takový tlak. V juniorských soutěžích je "profláklá" a protihráčky se soustředí převážně na ní, protože vědí, že její výkon dokáže rozhodnout zápas. Co jsem viděl, tak v loňské sezoně nebylo výjimkou, že na ní visely i tři protihráčky, často s nepotrestaným faulem.

0 0
možnosti