Diskuze

Začíná basketbalové mistrovství světa a hon na USA. Možná ten poslední

Málokterý sport nabízí se startem světového šampionátu tak jasného favorita. Jistě, neradno podceňovat celky z Balkánu, Francii či třeba Litvu a hlavně domácí Španělsko, které bude mít velkou sílu. Ovšem i tak je na mistrovství basketbalistů adept na zlato zřejmý: USA. Začíná se v sobotu a možná je to naposledy, kdy Američani posílají na MS hvězdy NBA.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HT

H91o98n60z89a 38T60ý38ř

31. 8. 2014 11:42

Bylo by vážně zajímavé, jaký by byl podle pana Netolického žebříček nejpopulárnějších sportů na Zemi..... Jen rada stačí google a velice chabá znalost anglického jazyka a zjistíte pane Netolický, že basketbal je hned po fotbale nejpopulárnější sport .... Ano u nás tomu tak bohužel není, ale stačí se podívat na plné haly na Blakáně, v Turecku, Řecku, Itálii, Španělsku a dalších zemích i mimo Evropu a zjistíte, že váš příspěvek je naprosto mimo mísu.

6 0
možnosti
MT

já tyhle kecy Silvera moc nechápu. Proč dělat rozdíly mezi angažmá v NBA a angažmá kdekoliv jinde? V každém týmu jsou jen profesionálové a je přece jedno kde mají smlouvu. Takže by měli všichni přestat reprezentovat ?

5 0
možnosti
MS

njn prachy až na prvním místě..

0 0
možnosti

Chorvati hrajou OT s Filipínama !?! 8-o

0 0
možnosti
FN

Není to naposledy pokaždé ?

0 0
možnosti

Buď rád, že Němý nenapsal Navaronem. ;-)

0 0
možnosti