Tuňákový salát s fazolemi

Svěží salát plný bílkovin.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 10 min

Ingredience

4 PORCE +

Na dresink:

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    364 KCal

    17 %

    15 %

  • Energie

    1523 KJ

    17 %

    15 %

  • Sacharidy

    44,7 g

    51 %

    45 %

  • Vláknina

    6,3 g

    21 %

    21 %

  • Bílkoviny

    20,5 g

    33 %

    30 %

  • Tuky

    11,7 g

    18 %

    17 %

  • nasycené

    1,8 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Fazole a kukuřici slijeme, necháme je okapat a poté je přendáme do mísy. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a přidáme k fazolím a kukuřici. Rajčata nakrájíme a společně se špenátem vmícháme k fazolím.
  2. V další misce si smícháme suroviny na dresink, osolíme, opepříme vmícháme k zelenině a nakonec přidáme tuňáka. Salát můžeme podávat například s pečivem.
Autor:

Podobné recepty

Vrstvený salát - mořský had

Při zdobení vánočních salátů využijte vaši kreativitu.

Salát kytice heřmánku

Ozdobte salát podle vaší fantazie.

Rybí salát na opékaných bramborách

Hledáte recept na přípravu rybího masa? Tento si oblíbíte.

Salát z hnědé rýže a fenyklu

Máte chuť na lehký salát? Inspirujte se naší receptem.

Salát z červených brambor

Máte chuť na lehký salát? Inspirujte se naší receptem.