Tuňákový salát s fazolemi
Svěží salát plný bílkovin.
Postup
- Fazole a kukuřici slijeme, necháme je okapat a poté je přendáme do mísy. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a přidáme k fazolím a kukuřici. Rajčata nakrájíme a společně se špenátem vmícháme k fazolím.
- V další misce si smícháme suroviny na dresink, osolíme, opepříme vmícháme k zelenině a nakonec přidáme tuňáka. Salát můžeme podávat například s pečivem.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
364 KCal
17 %
15 %
-
Energie
1523 KJ
17 %
15 %
-
Sacharidy
44,7 g
51 %
45 %
-
Vláknina
6,3 g
21 %
21 %
-
Bílkoviny
20,5 g
33 %
30 %
-
Tuky
11,7 g
18 %
17 %
-
nasycené
1,8 g
-
trans-mastné
0,0 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA
Podobné recepty
Vrstvený salát
Při zdobení salátů se nebojte dát prostor vaší fantazii.