Ingredience
Postup
- Makarony uvaříme v osolené vroucí vodě na skus (podle návodu na obalu). Přecedíme je, propláchneme studenou vodou a v sítu necháme okapat.
- Očištěné fazolky povaříme ve vroucí osolené vodě asi 2 minuty, scedíme je, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme nadrobno.
- Na pánvi s rozpáleným olejem orestujeme cibuli a česnek. Přidáme mleté maso. Osmahneme ho, osolíme a opepříme.
- Zapékací formu vymažeme olejem a všechny připravené suroviny do ní navrstvíme. V misce rozmícháme mléko s vejci a směs přilijeme do formy. Těstoviny vložíme do trouby. Při 180 °C je zapékáme asi 30 minut. Pak je posypeme sýrem a dopečeme je.