Špagetový quiche s rajčátky a hráškem

Místo kupovaného oběda si ho radši vemte s sebou z domova.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 60 min

Ingredience

8 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    465 KCal

    21 %

    19 %

  • Energie

    1947 KJ

    21 %

    19 %

  • Sacharidy

    42,4 g

    48 %

    42 %

  • Vláknina

    2,3 g

    8 %

    8 %

  • Bílkoviny

    17,8 g

    28 %

    26 %

  • Tuky

    24,5 g

    38 %

    35 %

  • nasycené

    8,6 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Špagety uvaříme v osolené vodě dle návodu na obalu na skus. Scedíme je a necháme odkapat.
  2. Těsto rozválíme na kulatý plát a vyložíme jím vymazanou koláčovou formu. Pak ho vidličkou několikrát propícháme.
  3. Špagety promícháme s nadrobno nakrájenou šunkou, s rozmrazeným hráškem a polovinou sýra a rozprostřeme je na těsto ve formě. Pak je zalijeme osolenými a opepřenými vejci rozšlehanými ve smetaně.
  4. Špagety poklademe rajčátky a zasypeme je zbylým sýrem a petrželkou. V troubě je při 180 °C zapékáme asi 40 minut.
Autor:

Podobné recepty

Quiche tří chutí

Slaný francouzský koláč vám bude chutnat teplý i za studena.

Vepřová roláda na hruškách

Vepřové maso a hrušky se spolu skvěle doplňují.

Plněné bramborové knedlíky s červeným zelím

Domácí knedlíky plněné uzeným masem, tahle skvělá klasika je vždycky dobrou volbou.

Vepřová líčka na houbách

Vepřová líčka jsou přehlíženou ingrediencí, která vás nadchne svou jednoduchou přípravou a...

Salát z nových brambor

Výborný salát, který se hodí na jarní období.