Slavnostní obědy
Nadívaná kachní prsa
Náročné
70 min
Ke kachnímu masu se nejčastěji podává červené víno.
Vánoční štika načerno
Střední
60 min
Místo klasického kapra servírujte na Vánoce štiku.
Zajíc na šunce
Náročné
80 min
Zaječí maso se nejčastěji peče na podzim.
Uzené se šípkovou omáčkou
Střední
60 min
Uzené maso se lehce kombinuje právě se šípkovou omáčkou.
Vepřová žebírka se švestkovou omáčkou
Střední
35 min
Naučte se na grilu připravit ty nejchutnější žebírka.
Smažené knedlíky s pórkovým zelím
Střední
60 min
Nebojte se ochutnávat nové recepty.
Plněné kotlety s pošírovanými bramborami
Střední
50 min
Udělejte si radost tímto zajímavým obědem.
Telecí kýta pečená na slanině se šípkovou omáčkou a kapucínským knedlíkem
Náročné
90 min
Tento pokrm vás naladí do podzimní atmosféry.
Králík na švestkách
Střední
70 min
Králičí maso můžete kombinovat i se sladkým ovocem.
Srnčí v šípkové omáčce
Střední
90 min
Chcete si s partnerem udělat hezký večer? Uvařte si tento slavnostní pokrm.
předchozí | ... 5 6 7 8 9 10 11 ... | další |