Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Slavnostní obědy

Nadívaná kachní prsa

Náročné

70 min

Ke kachnímu masu se nejčastěji podává červené víno.

Vánoční štika načerno

Střední

60 min

Místo klasického kapra servírujte na Vánoce štiku.

Zajíc na šunce

Náročné

80 min

Zaječí maso se nejčastěji peče na podzim.

Uzené se šípkovou omáčkou

Střední

60 min

Uzené maso se lehce kombinuje právě se šípkovou omáčkou.

Vepřová žebírka se švestkovou omáčkou

Střední

35 min

Naučte se na grilu připravit ty nejchutnější žebírka.

Plněné kotlety s pošírovanými bramborami

Střední

50 min

Udělejte si radost tímto zajímavým obědem.

Králík na švestkách

Střední

70 min

Králičí maso můžete kombinovat i se sladkým ovocem.

Srnčí v šípkové omáčce

Střední

90 min

Chcete si s partnerem udělat hezký večer? Uvařte si tento slavnostní pokrm.