Slavnostní obědy

Štika na červeném víně

50 min

Maso ze štiky je málo tučné, proto se hodí i při dietách.

Vepřová pečeně na divoko se šípkovou omáčkou

100 min

Maso můžete dosladit například zdravými šípky.

Uzený jazyk s polskou omáčkou

120 min

Vyzkoušejte recept od našich sousedů.

Vepřová pečínka s dánským zelím

135 min

Tento recept se skvěle hodí k pivu.

Nadívaná kachní prsa

70 min

Ke kachnímu masu se nejčastěji podává červené víno.

Vánoční štika načerno

60 min

Místo klasického kapra servírujte na Vánoce štiku.

Zajíc na šunce

80 min

Zaječí maso se nejčastěji peče na podzim.

Uzené se šípkovou omáčkou

60 min

Uzené maso se lehce kombinuje právě se šípkovou omáčkou.

Vepřová žebírka se švestkovou omáčkou

35 min

Naučte se na grilu připravit ty nejchutnější žebírka.

Smažené knedlíky s pórkovým zelím

60 min

Nebojte se ochutnávat nové recepty.