Můžeme použít kefír, podmáslí, někdo ji možná dělá z mléka(já ne). Litr kyšky, nebo kysaného podmáslí dáme do hrnce vařit. Brambory nakrájime na kostky a zvlášť je osolené a okmínované vaříme do měkka. Mezitím kyšku, která je již horká zavaříme do jíšky (světlé, a ne velké množství), přidáme uvařené brambory, nakrájené vajíčko natvrdo, může být i kopr (sterilovaný nebo i čerstvý). Je to dobré horké, vlažné, u nás se sní i za studena.
Kyšková polévka
Od kapra po tuňáka. Ryby jsou na srdce i nervy, ale hlavně vám budou chutnat
Naše babičky říkávaly: Kdo jí ryby v každém čase, ten je zdráv a štíhlý v pase. A něco na tom...
Od kapra po tuňáka. Ryby jsou na srdce i nervy, ale hlavně vám budou chutnat
Naše babičky říkávaly: Kdo jí ryby v každém čase, ten je zdráv a štíhlý v pase. A něco na tom...
Brownies se semínky z granátového jablka
Střední
60 min
Jeden z nejlepších čokoládových dezertů, jehož původ sahá do Ameriky.
Prodej rozestavěného domu, Perštejn
Perštejn, okres Chomutov
3 990 000 Kč