Ingredience
Postup
- Hrášky vyloupeme z lusků. Mrkev, kedlubnu a chřest oloupeme, mrkev rozkrájíme na širší proužky, kedlubnu a chřest na menší kousky. Fazolky očistíme.
- Do hrnce nalijeme dostatečné množství vody, osolíme a přivedeme k varu. Vložíme do ní nejdříve mrkev, po chvilce přidáme kedlubnu a chřest. Po 3 minutách přisypeme i fazolky a hrášek. Zeleninu uvaříme na skus, pak ji scedíme a necháme okapat.
- V pánvi rozehřejeme olej a orestujeme na něm povařenou zeleninu. Nakonec do pánve vmícháme očištěné a na čtvrtky nakrájené ředkvičky. Ingredience na zálivku promícháme a přilijeme do pánve k zelenině. Společně promícháme se solí a pepřem. Před podáváním posypeme sezamem.